Софка се похвали: Още на първата вечер бутнах на Гринго!

3399
09 Октомври 2016, 14:00


Софи Маринова спала с гаджето си Гринго още на първата вечер. „Горе-долу така се получи”, заяви с усмивка певицата на поредното си запомнящо се медийно участие, научи HotArena.

Гласовитата изпълнителка напомни, че до преди да срещне настоящи си любим била сама със сина си Лоренцо около 4-5 години. Затова когато съдбата я срещнала с Гринго и го разпознала като своя бъдеща половинка, Софка не се поколебала да се отдаде на чувствата си и да скочи в кревата му. 

„Джокаме си се, но без да стигаме до крайности”, подчерта Софи, а широката й усмивка бе достатъчно доказателство, че явно вече няма за какво да се оплаква. Само до преди няколко месеца певицата бе обявила, че Гринго я е пребивал от бой, тормозел я и я заплашвал. Към днешна дата двамата са изгладили разногласията си, простили са си, каквото е имало за прощаване и кроят планове за сватба и деца. Все пак двамата признават, че от време на време се карат, но не позволяват скандалите им да ескалират. Когато има такава опасност, Гринго излизал да се разходи или да пие кафе, докато със Софка се успокоят.

„Умея да си глезя мъжа. Знам кога да се разсърдя, да го погаля, да го ревнувам. И той е такъв. Господ е събирач”, щастлива е Софи. Гринго пък загатна, че ще й направи официално предложение за брак в чужбина. Замислял грандиозна изненада, която пази в тайна. Не крият обаче, че с нетърпение очакват да имат дете. „Аз искам момче”, каза Гринго, а Софи допълни: „Иска момче, но и на него, и на мен са казвали, че ще имаме момиче”.

Двамата вече се радват на хармонична връзка и постигат консенсус по всички важни въпроси. Тези дни двамата заедно записали Лоренцо в музикалното училище в Котел. Синът на Софи от предишния й мъж вече ще е в 8 клас. Майка му е оптимистика, че ще му потръгне и с музиката, и с футбола, с който се занимава от доста време насам. Все пак хитовата изпълнителка не скри, че прослушването на Лоренцо за музикалното училище не било съвсем безпроблемно. И Гринго й казал преди това, че учителките могат да се учудят от тихото гласче на Лоренцо при положение, че майка му е известна със своята гласовитост. „Учителките казаха първо да го запишем на инструмент, за да ошлайфа гами, тоналности…”, споделя Софи и допълва, че Лоренцо ще се занимава с акордеон.

Докато той е на училище, майка му и Гринго ще обикалят по участия. Певицата се похвали, че с мъжа й вече имат покани за общи изяви в чужбина. „До края на годината ще направи още 2-3 самостоятелни парчета”, разяснява Софи плановете си как да подпомогне кариерата на мъжа си. Естествено, двамата планират и още един дует. Междувременно ще се радват на любовта си и усилено ще работят за дете. 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
16
Преди 1 година
0
На сапун!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Jonny
Преди 1 година
0
Бахти идилията
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени