Софка строи дворец! (Вижте)

2908
28 Юни 2013, 12:02


Фолк певицата Софи Маринова си строи истински дворец. Изпълнителката си търси парцел в София, на който да построи новия си дом, научи HotArena.net.


Певицата иска този път домът й да бъде като от приказките. Истински бароков дворец с високи тавани, прозорци и огромни стаи, а също и с плувен басейн.


Тъй като ще строи замъка си по фън шуй Софка се обърнала към родни баячки. Певицата е убедена, че само ако строи върху земя с позитивна енергия, ще има щастие и хармония в дома й.


„Ако е построена на лошо място, значи кармата ще тегне на цялото семейство“, разказва Маринова.


Софи не за първи път се доверява на врачки и баячки за решенията в живота. Певицата и преди е ходила на гледачки, за да й предскажат бъдещето.


Една от тях успява да познае, че Софи ще издаде албум и няколко месеца по-късно певицата наистина пуска нова тава на пазара. Същата жена й предсказва, че до 4-5 месеца ще срещне мъж богат и красив, който ще я носи на ръце. Така и не открива такъв.


„Ама нищо не става“, огорчена признава Софка. Тя вече е спряла да се надява, че ще си намери мъж и строи къщата само за нея и Лоренцо.


„Ще има всички екстри, за да може Лоренцо да си играе. А пък ако е рекъл Господ, някой ден и да дойде мъж, да живее с нас“, признава певицата.


Миналата година Маринова се надяваше да си купи къща в Лондон, но цената на имотите там се оказала непосилна за нея. „Засега реших да си вдигна собствено жилище тук, пък после ще ходя по разните му там чужбини. Защото всеки знае, че камъкът си тежи на мястото“, казва певицата, пише „България днес“.

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени