Софка задлъжня с 40 бона заради Гринго, лихвари дишат във врата й

2876
09 Юни 2016, 17:00


Софи Маринова е притискана от лихварски бос от столичния квартал „Дружба” заради непогасен от нея дълг в размер на 40 000 лева, научи HotArena.

Мургавата певица взела крупния заем в началото на месец февруари от лихваря Жоро Георгиев, като за нея гарантирал ромския бос Борислав Ангелов – Боце. Според обяснението на Софка пред лихваря, парите й трябвали заради някаква беля, сторена от приятеля й Тодор Давидков – Гринго.

Софи разписала запис на заповед, според която има да връща 45 000 лева на частния кредитор от ж.к. „Дружба”. Договорката била парите да бъдат възстановени до 1 април. Лихварят обаче не получил сумата нито в деня на лъжата, нито до ден днешен. Затова започнал да оказва телефонен и психически тормоз върху Софи Маринова, пише "Уикенд".

„Преди дни Софка получи отсрочка да върне парите на 1 септември. Дотогава тя се надява да събере 40 000 лева от участия по морето”, коментират познати на мургавата певица.

Софи Маринова не за първи път се забърква с лихвари, нейни приятели твърдят, че тя от години неизменно взима пари на лихва от ромски престъпни авторитети.Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени