Соня Немска подкара джип за 120 бона! Спонсор ли й го уреди или? (Вижте тук)

https://hotarena.net/laifstail/sonia-nemska-podkara-djip-za-120-bona-sponsor-li-i-go-uredi-ili HotArena.net
Соня Немска подкара джип за 120 бона! Спонсор ли й го уреди или? (Вижте тук)

Фолк певицата Соня Немска се вози в чисто ново немско возило, узна HotArena.

 

Блондинката е подновила автопарка си с „Ауди Q5” в бял цвят, съобщи репортер на „Шоу“. Новата придобвика, с която блондинката бръмчи, е на стойност над 120 бона, поне толкова струва чисто ново Audi Q5, което не е поръчково. Не е ясно дали колата се води на името на певицата, дали го е платила в кеш, или го е взела на изплащане.

 

Най-вероятно е на лизинг, няма как да даде толкова пари наведнъж... Освен ако не й го е купил някой мъж“, коментират запознати.

 

За разлика от много свои колежки Немска не е избрала номер с повтарящи се цифри, или не й се е давало повече пари за табели, или не просто не иска да бъде лесно запомняна от автоджамбази по улиците.

 

Тя вече е продала предишния си автомобил „Мерцедес“, а в новата кола най-много обичала да вози 14-годишната си дъщеря Рая.

 

Колежките на Соня мислят, че бащата на Рая е купил колата. Янко Ваташки – Лудия и Немска имаха бурна връзка. Той лежа няколко години в Централния софийски затвор, но вече е на свобода. Не е ясно дали още са заедно, но ангажиментите около детето си ги поделят.  

6 Коментара

АЛО ХОТАРЕНА.

преди 6 години

абе 120 БОНА...ХАХАХА!!!! СТРУВА МЕЖДУ 35 000ЛВ ДО 55 000ЛВ!!! ПРОВЕРЯВАЙТЕ,ПРЕДИ ДА ПИШЕТЕ ГЛУПОСТИ!

Коментирай

DA TO4NO

преди 6 години

KAKVI 120HIL VIE LYDI LI STE TOQ DJIP AUDI GO IMA OT DOSTA VREME NASAM STRYVA OT 27 28 HILQDI DO NAI MNOGO 35 - 40 MOJE I PO EVTINO DA SE NAMERI AKO E VNOS OT 4YJBINA PI6ETE I VIE KOLKOTO DA NE ZASPITE

Коментирай

alou

преди 6 години

Djipa e na edin vodesht po televiziqta tq e gadje s nego i jiveqt v bloka na efbet na bul todor kableshkov nomer 51. Ne go znam kak se kazva no vodeshe nekvo predavane predi

Коментирай

DIiana

преди 6 години

i taka da e

Коментирай

istinata

преди 6 години

xaxaxa nqma na4in qnko da go kupi i ne e na svoboda! otnovo e v zatvora ot 1 godina i e 9 godi6na prisada i nqma edna stotinka i za tva pak leji,, a sonq navremeto q spukva6e ot boi i gavri kato mu be6e uj gadje!

Коментирай

Нова новина

преди 5 години

Този джип е купен от един кардарашки циганин от Костинброд, който води Соня всяка година на море. Нищо чудно като поостарее да стане джебчийка като кардарашките.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.