Спасете Вихра!

2075
22 Ноември 2012, 12:17


Тв водещата Вихра е изпаднала в тежка депресия, научи HotArena.net. Откакто останала без работа бившата тв звезда не е на себе си.

 

Само допреди няколко седмици графикът й бил разчетен до последната минута от ангажименти. Но откакто слязла от ефир, Вихра изпаднала в депресия, тъй като не можела да си намери работа.

 

Вихра не е свикнала да не прави нищо. Когато я изгониха от „Споделено с...”, беше уверена, че няма да остане безработна и скоро ще я поканят в друго предаване. Обаче си направи сметки без кръчмар. Наскоро й бяха предписали някакви антидепресанти, че хич не й се отразява добре лентяйството и безделието”, притеснени разказват приятелки на водещата.

 


Покрай бездействието вкъщи Вихра започнала да си внушава и, че е жертва на уроки и магии. „Това момиче затъва с всеки изминал ден! Трябва да я спасят, защото иначе не се знае докъде може да стигне”, тревожат се приятели на Петрова.

 


Близките й дори смятат, че е най-добре малката Ава поне временно да бъде поверена на грижите на баща си. Някои от тях вече изразиха съмнение, че бившата водеща не е в състояние да се грижи за дъщеря си и я травмира с поведението си, твърдят от „Всеки ден“.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Спасител
преди 5 години
0
Имам нужда от хигиенист в заведението ми!Ши я наема !И тоалетни да мие!Така само мога да я спася!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
ПЛейбой
преди 5 години
0
От трън та на глог!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени