Спипаха ги! Диляна Попова вече не реве за Блатечки, разкарва се с нов хубавец

7468
28 Май 2016, 13:10


Диляна Попова се раздели със статуса си на самотна майка, разбра HotArena.


Доскоро актрисата и модел се грижеше сама за сина си Борил, след като баща му Асен Блатечки позорно ги заряза и се върна при жена си. Диляна се оказа с бебе на ръце, но без мъж, който да й помага. Върна се бързо-бързо към моделството, за да се изхранва, но днес вече балансът в живота й се е възвърнал, пише "ПИК".


След всяка буря изгрява слънце, а слънцето на Диляна Попова е високо, снажно и грижливо към Борил. Красавицата е оплела в мрежите си модел, който явно мечтае да бъде татко, защото е приел сина й като свое дете. Близките на Диляна са щастливи, че тя е отново влюбена и вече са одобрили новия заместник на Блатечки.


Попова бе хваната от папараци за първи път с новия с мъж в мол в столицата. Двмата без притеснения се разхождат в комплект. Докато тя необезпокоявано пълни торби със скъпа козметика, Борил е поверен на грижите на новия й любим, който безропотно го обгрижва. Диляна изглежда свежа и сякаш голяма товар е паднал от плещите й.


Според слуховете, красавицата и не по-малко красивият й любим вече делят един покрив, а той е приел Диляна с цялата болка от миналото и бързо я е излекувал. Сега тя е спокойна, че и дори е развързала кесията за скъпи покупки, сле дкато до скоро рапзолагаше с доста оскъдни финанси.


Не е ясно дали новият й любим и Асен Блатечки вече са заставили очи в очи, но все пак всеки има право на своето щастие, а малкия сладур - на баща, било то и не биологичният.Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени