Спират „Гълъбо“ след скандал за пари! Авторката бясна: Ще вдигна във въздуха всичко!

9061
01 Юли 2017, 14:00


Авторката на нашумялата балада на Миро „Гълъбо“ Вида Пиронкова заплаши да забрани песента след скандал за пари с продуцента на записа Игор Марковски, научи HotArena.

Това стана ясно от нейна публикация в социалната мрежа.

"Предайте на продуцента ми, че ще вдигна във въздуха всичко. Дори и М-тел, на когото той е продал „Гълъбо“ за рингтон. И не само тях. Всички! Но най-вече тях, защото се правят на луди калинки. Защото са ми блокирали услуги, за които аз им плащам не малко пари! Бясна съм. Не ми отговаряйте и не се намесвайте. Ще забраня песента и ще се свърши веднъж завинаги с този психо тормоз. Кой слушал – слушал. Кой се женил – женил. Аз имам намерение да живея още 300 години, а не да се занимавам с хора, на които съм се доверила и са ме предали, на които съм давала като ненормална, а те ми отмъщават само за това, че съм била добронамерена към тях и съм им дала най-ценното си: морала и таланта си. Точка“, отсича наследницата на художника Енчо Пиронков.

Композиторката смята, че целта на хакерите е постигната, след като са я разгневили.

"
Целта на хакерите е постигната. Разгневиха ме. След като ми скъсаха нервите 1 седмица ,да се занимавам с хакерските им простотии. Имената им ги знам. Защото имам и видеозаписите им, които свалих много преди да решат да ме правят да си говоря сама. Всичко е архивирано, котета сладки! На разположение на медиите съм. Ще си отворя устата. Има какво да кажа! Ай сиктир! Няма да позволя на никой, било то и най-близкият ми роднина да ме разиграва като пумпал, след като съм му ПОДАРИЛА, повтарям ПОДАРИЛА творческият си труд , което е равносилно на душата ми! Другият меринджей, дето се е сдушил с бившата ми приятелка Парис Сивриян, също да стои нащрек …. защото войната започна! Предайте и на тях! Днес я открих! Войната!", казва още Вида Пиронкова.Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени