СПИРЯТ НАЙ-ДОБРИЯ БГ СЕРИАЛ! НИКОГА ПОВЕЧЕ „Под прикритие“ (ЕТО И ПРИЧИНИТЕ)

2181
08 Юли 2014, 14:30


Най-добрият български сериал „Под прикритие“ остава в историята, научи HotArena.net. Въпреки отворения финал на крими сагата и амбициите за нов сезон, създателите на тв поредицата няма да снимат повече.

 

Под въпрос е дали изобщо ще имат някаква продукция, тъй като двамата собственици на компанията „Камера“ Димитър Митовски и Димитър Гочев са в жесток банкрут, имат милиони дългове и непогасени кредити, информира „Всеки ден“.

 

Заради неразплатените сметки продуцентите са във фактически фалит, а хората, които имат да взимат пари от тях и ги преследват за това се множат с всеки изминал ден. Макар и да не бе победител по рейтинг, „Под прикритие“ категорично ще остане като най-добре реализираният сериал, който за жалост повече няма да гледаме.

 

Инвестициите в него обаче бяха огромни, а заради тоталната им невъзвращаемост от БНТ вече са хлопнали вратата на Митовски и са свалили доверието от него. Заради интимната си афера с Димитър Гочев програмната директорка на обществената телевизия Севда Шишманова доскоро вършеше чудеса от храброст, за да вкарва тандема им в схемата на медията. Откакто обаче е наясно, че парите на продуцентите са се изпарили, дори не им вдига телефона, научи „Всеки ден“.

 

По същия начин стоят нещата и с тийн сагата „Революция З” по Би Ти Ви, която не успя да набере сила по време на първия си сезон. За да може да го реализира, Митовски изтеглил общо 3 кредита. Продуцентът обещал, че ще си ги върне, след като сериалите тръгнат по БНТ и Би Ти Ви и от телевизиите му изплатят дължимото по тяхната част от договора. От там обаче бавили парите с оправданието, че продукциите са излезли на загуба и реално „Камера” не са спазили техните условия по договора да постигнат поискания от тях рейтинг и пазарен дял.

 

„За да излезе от ситуацията, Митовски започна да снима като луд реклама след реклама, така че да си избие загубите. Направо е пощръклял”, издадоха  служители на „Камера”. Те се оплакват, че не са им изплащали хонорари и заплати от месец март насам. Никой от тях не може да си обясни банкрута, тъй като компанията беше успешна и печелеше добре.

 

Както е известно, вечни любимци няма. Откакто не общува с Митовски и Гочев, Севда Шишманова си има нов любим режисьор. Това е небезизвестният Явор Гърдев, който освен с театър, обича да се занимава и с кино („Дзифт“), а нищо чудно съвсем скоро да реализира и тв проект. Само преди ден папараците на „Всеки ден“ ги щракнаха да отиват заедно съвсем неформално и дори леко интимно на фестивала „София рокс“.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени