Спомняте ли си за Пламен Медаров? Един от най-атрактивните участници във „ВИП Брадър” е неузнаваем днес! (Вижте защо)

10058
12 Ноември 2017, 09:33


Манията по здравословния начин на живот е завладяла напълно един от най-колоритните участнизи във „ВИП Брадър” Пламен Медаров, узна HotArena.

Бизнесменът стриктно е променил хранителния си режим и се е отдал на проучвания как да потребява по-малко природни ресурси. Само за няколко месеца с усилията си изчислил, че е спасил над 160 животни от убийство, съхранил голямо количество вода, дървета и спестил на планетата половината от вредните емисии, които една кола отделя в атмосферата.

И
деята за веганството отдавна се въртяла в главата на предприемача, който винаги е обичал да търси нови и нови начини, за да подобри живота си и този на хората около себе си. Неслучайно преди години Пламен се изхранваше като разпространяваше у нас електронни цигари.

След като се насити на бизнеса с електронни цигари, Медаров се ангажира с нова кауза – да произвежда сурови здравословни храни. Брадърът се насочи към  продаването на био десерти за хора на диета. В тях влагаше само сурови плодове и ядки, както и растителни протеини, за да подпомогнат хората, които не си доставят разнообразни минерали и витамини с менюто. Като идеолог на тази здравословна мисия, Пламен се увлече сериозно по суровоядство и веганство. С тях започнал да поддържа много по-лесно тялото си и изваял мускули на корема, пише "Уикенд".

Всички тези промени Пламен Медаров предприел, за да е по-близо до потребителите на своята собствена стока. По здравословното хранене доста го запалила приятелката му Анита. Хубавицата се загаджи с Медаров преди около 3 години, когато той се раздели с майката на сина си Фани.

Преди години не можел дори да си представи, че няма да вкусва мръвка повече от ден, но сега с вълнение следял всяка нова рецепта, която нямала в състава си животински продукти. Покрай това усещал прилив на нова и нова сила, за да развива своите собствени здравословни продукти. Бизнесът му също се разраства. Десертите вече могат да се намерят почти във всеки добър магазин у нас, има сериозни заявки и от чужбина. Голямата цел на Пламен Медаров е да пробие на необятния пазар в САЩ и е сигурен, че рано или късно и това ще се случи.

Големи намаления на качествени дамски стоки! Вижте в WomanShopКоментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2019. HotArena | Всички права запазени