Спонсорът на Лили Иванова на косъм от смъртта в Бразилия, видял белия тунел (Животът му е като филм)

2583
26 Октомври 2016, 14:59


Бизнесменът Димитър Тодоранов, който е сред най-големите фенове и спонсори на Лили Иванова е бил на косъм от смъртта, научи HotArena.

Тодоранов е единственият ни европейски шампион по карате. След като грабва титлата заминава за Бразилия да се бори на световно първенство. Наставникът му настоява да си почива преди първенството, но Тодоранов не го слуша.

„ Аз много обичам да карам сърф. И се пуснах по вълните. Една ме удари в пясъка. Този инцидент преобърна живота ми“.

Ударът е изключително силен и веднага откарват българина в болница. Първоначално лекарите са убедени, че нищо му няма, но коремът му започва да се подува. Седем часа по-късно установяват, че е пълен с кръв, защото реброто му е пробило бъбрека. След две операции нещата се оправят.

„Видях белия тунел, тялото си отгоре и това ме промени като човек“, споделя Тодоранов. В болницата той се влюбва в красива бразилка, но пътищата им се разделят. Осем години по-късно се чуват по скайп и тя му казва, че има 10 годишен син. В този момент връзката прекъсва и с дни не могат да се чуят - време, в което той си мисли, че детето е негово. Накрая разбира, че бащата е друг.

Съдбата го среща и с Наташа Чатарпал, с която се жени два пъти. След развода с нея идва в България и се превръща в един от най-желаните ергени. Тодоранов имаше връзка с Ели Гигова, свързваха го и с Алисия.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени