Според очевидец: Бареков пиян, блъсна кола в центъра на София и офейка (Цялата случка)

https://hotarena.net/skandali/spored-ochevidec-barekov-piian-blasna-kola-v-centara-na-sofiia-i-ofeika HotArena.net
Според очевидец: Бареков пиян, блъсна кола в центъра на София и офейка (Цялата случка)

Читателски сигнал

 

Читател на HotArena сигнализира, че евродепутатът Николай Бареков е предизвикал ПТП в столицата, което е останало потулено – без да бъдат информирани органите на реда.

 

Анонимният източник споделя, че инцидентът е станал в края на миналата седмица около 23:45 часа, в района на НДК. Бареков е шофирал своя черен джип и се е блъснал в друг автомобил – Опел „Вектра“.

 

Бареков е слязъл от возилото си, в което имало и жена. Информаторът е видял всичко с очите си и твърди, че евродепутатът е бил под въздействието на алкохол, което вероятно е довело до катастрофата. Или поне говорът на лидера на ББЦ бил доста странен и дори неясен.

 

В крайна сметка Бареков се договорил собственика на блъснатата кола, да му плати щетите. След това се е качил обратно в джипа си и потеглил.

 

„Щетите не бяха големи“, конкретизира нашият източник.

 

Официално потвърждение на подобна информация за ПТП, в което е участвал Николай Бареков, все още няма.

 

4 Коментара

666

преди 9 години

Barekov ne kara kola......

Коментирай

тиква

преди 9 години

Бареков никога не е имал шофьорска книжка и никога не е карал кола. Това е истината, а тоя клюкарник най - добре да го закрият.

Коментирай

Кака Ти Тулка

преди 9 години

Наистина не кара кола, виждала съм го с каруца и магаре, ровеше по кофите да намери останал някой литър ракия, хвърлен по грешка.

Коментирай

А3

преди 9 години

Истината е, че е прекалено прост, за да има книжка! Не можа да мине листовките 68 пъти, а с плащане не стана номерът! Казаха му, че няма как с толкова ниско ниво на интелигентност да кара кола, защото е опасно. А той държавата тръгнал да "подкарва"...

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.