Спортисти на Бабинден със Свети Лазар

2824
10 Януари 2012, 15:42


 

Спортните легенди Емил Кременлиев, Тити Папазов, както и футболните звезди Чавдар Янков, Христо Йовов, Кирил Котев и други ще отпразнуват празника на родилната помощ Бабинден. 
 
 
Той ще бъде почетен на тържествен коктейл в Шератон на 20 януари, по покана на АГ-болница "Свети Лазар" в София, където са родени децата им. 
 
 
Домакините на вечерта д-р Тияна и Валентин Николови имат три повода за празнуване - освен Бабинден, те ще отбележат 12-ата годишнина от създаването на болницата, както й напълно обновения й интериор и екстериор, съобщава "ВИП Комюникейшън".
 
 
Сред поканените са и други спортни любимци, предпочели "Свети Лазар" за родилен дом на децата им - Саша Симонович и съпругата му Даниела, Маги Малеева, Димитър Бербатов и Елена, Валери Божинов и Алисия, биатлонистката Нина Кадева, Предраг Пажин, Деница и Георги Бачеви.
 
 
"Свети Лазар" разполага вече и с нов детски сектор и нови болнични стаи. Добавен е още един акушеро-гинекологичен кабинет, а приемната за пациенти е значително разширена.Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени