Спрели Страх заради смъртта на дете

2503
04 Август 2011, 09:46


Екстремното предаване "Страх" е било спряно, заради смърт. Това разкрива един от най-силните мъже у нас, Митьо Крика, който спечели изданието с ВИП-участници.

 
То е било снимано още през зимата на 2009 година, но излъчването му е спряно заради трагедията с дете, което се обесило в Козлодуй, имитирайки изпитанията от страшното риалити шоу.

"Аз мислех, че няма да излъчат изобщо предаването. Чакахме с Нина цели две години. Никой не ме предупреди, че ще го пускат, просто един приятел ми звънна и каза, че рекламират "Страх" по Нова с мен, Нина и Милен Цветков", разказа Крика пред "Блиц".
 
 
"Предаването беше спряно, защото едно дете пострада, след като гледало предаването и имитирало изпитанията", добави той. 
 
 
Крика и половинката му Нина Никол спечелиха 15 хил. лева като победители. Но още не са си взели парите. 
 
 
"Доколкото си спомням, в договора пише, че месец след излъчването се изплащат парите. Нина се занимава с този въпрос, както знаеш при мен е физически невъзможно. В Англия съм".
 

"Всички изпитания си бяха трудни. Първото беше да преодолееш страха от височината, която беше доста солидна - около 100 метра, и изискваше ловкост и пазене на равновесие. Второто беше да ядеш гадости като мадагаскарска хлебарка и торен бръмбар и да пипаш змии, което изисква самообладание и силна воля. И третото изискваше висока концентрация и професионални шофьорски умения".Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени