Спряха фолк певица за забранени вещества!

https://hotarena.net/skandali/spriaha-folk-pevica-za-zabraneni-veshtestva HotArena.net
Спряха фолк певица за забранени вещества!
Фолк певицата Анастасия изживяла голям шок, спирайки я за проверка.


Полицаите претършували колата й за наркотици, въпреки че блондинката нито пуши, нито пие.


Анастасия духала на дрегера, но и там нищо не било отчетено.


\"Аз съм най-примерната фолк певица. Много се учудих, че искат да им духам\", споделя тя.

6 Коментара

Докога ще ни занимавате с никому неизвестни кифли като тази ?!?

преди 8 години

На мен ми е по интересно защо новини за тая никому неизвестна певачка нори хасанова - анастасия, адриана, и сестра й криси монова се появяват едновременно във хотарена??? знаем ,че тричките са дупе и гащи / видно от кратка справка във фейсбук профилите им / ама чак пък толкова.. , излагате се вече , колко ви плащат да пишете глупости за тях ?!

Коментирай

Gg

преди 8 години

Спрете се с тоя умрял чакал , Хасанова ли каква беше...само на дрегера ако духаше , пак добре щеше да е....чак в Дубай сигурно й знаят оралните изпълнения. Махайте го тва куче не е интересно на никой.

Коментирай

Meto

преди 8 години

Mnogo molia, ne obizdaite kuchetata! Drug e vaprosa, che damata e izziviala 'goliam shok' pri proverkata na chengetata! Koi, vaobshte e posmial da spira i proveriava takava velika peviza?!...Che da ia kara i da go duha.....dregera,de......

Коментирай

Do Meto

преди 8 години

Syjlqvam , greshkata e moq , che obidih jivotnite! Neka vsichki bydem syprichastni s g-ca Hasanova i s taka tejko prejivqnata sluchka! Pojelavam i v bydeshte da ne izjivqva shoka s duhaneto na dregera , a da poduha nqkyde , kydetontq moje nai-dobre!

Коментирай

Meto

преди 8 години

Bravo,brato! Tova e veche istinski komentar, s pozitivna naglasa!

Коментирай

Ei taq e mnogo dolnoprobna prostitutka

преди 8 години

Tazi predi vsqka vecher viseshe v Candy vsqka vecher s razlichni durtaci tancuvashe po saparetata po masite vinagi neadekfatna tova e mrusna mastiq kato govori duhut i mirishe na sperma

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.