Сражение в Бъкингам заради Катрин (Кралицата и Карол Мидълтън в студена война)

3778
19 Октомври 2014, 18:34


Семейството на Кейт Мидълтън води тиха и студена война с кралското семейство тази година. Бременната херцогиня е при родителите си в Бъркшир, но това не попречи на кралската фамилия да изиска присъствието й за коледните празненства в Сандрингам.


Традиция е фамилията да се събира по Коледа именно там всяка година. Роднините на Кейт обаче не са поканени на събитието.


Дори и Кейт да е в състояние да покани семейството си в новата си резиденция в Норфолк, където ще живеят с Уилям заради работата му, тя самата трябва да бъде в Сандригам, както традицията повелява. Последните две години Карол Мидълтън проявяваше търпение и разбиране, но се говори, че този път не е склонна да се раздели по Коледа с дъщеря си.


„Кралицата обожава Кейт и направи много отстъпки, за да бъде съпругата на Уилям щастлива. Тя обаче не може да си позволи да наруши правилата и да покани родителите й на семеен обяд по празниците, защото така трябва да направи и с всички роднини на членовете от фамилията. Представете си какво стълпотворение ще настъпи–дори Сандригам няма да ги побере всичките“, коментират придворни от двореца.


Друга причина за подобен отказ е фактът, че родителите на Кейт са обикновени хора. И макар сродени с кралското семейство, присъствието им на подобни събития не е желателно.


„Те може да бъдат поканени на службата сутринта или на чай след това, или в друг някой ден, но това е всичко. Те не могат да бъдат поканени за кралския обяд в никой случай“, обясняват още запознатите с дворцовия протокол.


Това е и поводът за тихата студена между Карол Мидълтън и кралицата тази година. Елизабет иска правнука си снаха си в двореца, а майката на Кейт използва състоянието й като предлог, че е най-добре дъщеря й да се въздържа от пътувания и да остане по празниците при семейството си.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени