СРАМ! Гащите на Юлиян – празни! ВИЖ

2676
01 Ноември 2012, 14:43


Оперният певец Юлиян Константинов пази благоприличие през целия си престой в къщата на ВИП Брадър, но накрая взе, че се разпищоли. За да се прави на интересен, за пореден път той взе на мушка Къци. Това обаче му изигра лоша шега. Вместо да си тръгне с гордо вдигната лава, Юлиян предизвика коментари сред съквартирантите си, писа Kliuki.net.

 

Юлиян и Орлин се втурнаха в спалнята, като оперният певец съвсем забрави къде се намира. Юлиян лъсна по слипове, които обаче показаха нещо странно – сякаш вътре няма нищо. Достойнството на певеца се оказа съвсем миниатюрно, цъкат дамите по форумите. Като специалистки, жените в нета коментират защо Юлиян се държи така с Къци. Просто човекът си избива комплексите и така се чувства повече мъж. Няма да се изненадаме, ако дребничкият водещ изкара по-голям от врага си, така както е метър и 20.

 

Коментарите за достойнството на Юлиян са особено показателни: “Видяхте ли, аз ви казах, само се праска на голям мъж, но това дребничкото в гащите е причина да тормози по-слабите. Човекът просто има комплекси!”.

Източник: kliuki.ws
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени