Срам! Виолина Анчева със садо-мазо тоалет на Мис Вселена, бил народна носия (Вижте как изложи България - Снимки и Видео)

https://hotarena.net/az-jenata/sram-violina-ancheva-sas-sado-mazo-toalet-na-mis-vselena-bil-narodna-nosiia HotArena.net
Срам! Виолина Анчева със садо-мазо тоалет на Мис Вселена, бил народна носия (Вижте как изложи България - Снимки и Видео)

Виолина Анчева стана за смях със садо-мазо костюм, претендиращ да е народна носия на финала на Мис Вселена, видя HotArena.

Виолина Анчева изложи България на Мис Вселена. Иначе красивата нашенка стана за смях на престижния конкурс по време на частта, в която участничките дефилираха с национални носии. Докато останалите претендентки за короната се бяха спрели на традиционни тоалети, представящи страната им, то Виолина, незнайно защо, се беше спряла на нещо, което зрителите окачествиха като \"костюм от сексшоп\".

Анчева беше стъкната с къса кожена пола, нарязана на ресни, изрязано кожено червено бюстие, а тези две части бяха свързани с кожен каиш с метални халки.

За да претендира все пак, че тоалетът има национална нотка, дизайнерът беше завързал по него топчици от плат в бяло, зелено и червено. Върхът на всичко обаче бяха огромните железни чанове, завързани за кръста на Виолина. Което окончателно \"завършваха\" нелепата й визия.

Вместо да осъзнаят грешката си обаче и самата миска, и организаторката на конкурса у нас Маги Вълчанова изригнаха срещу българите. Че са злобни и ограничени и не разбират новото и модерното.
Вълчанова дори пусна гневен пост във Фейсбук, в който заявява на хората, че трябва да си мълчат, щом не искат да хвалят костюма на Виолина. Понеже той представял българските традиции по модерен начин, предават от kliuki.net.

А вие на какво мнение сте? Харесвате ли тоалета на Виолина Анчева или не?



7 Коментара

Emi

преди 7 години

Na mene mi haresa no ne I Za bulgarska nosiq..prosto sa iskali da izglejda po seksi

Коментирай

Ggg

преди 7 години

Ами явно искат да ни представят като варвари,не знам ...с това впечатление оставам от този аутфит.Ако не знам къде е България ,ще ИС помисл вчер българите са някакво африканско племе или пигмей щом се обличат така...традиционно ?

Коментирай

Тити

преди 7 години

Липсващият елемент е кожения камшик - нали пък сме Аспарухови наследници. Щом г-жа Маги казва, че сме арт невежи сигурно си вярва, обаче излагацията показва обратното. Аз лично се почувствах неудобно от зрелището.

Коментирай

Gossip Girl

преди 7 години

*пигмеИ

Коментирай

7777

преди 7 години

Поредната магистралка мислеща се за красавица но изложи България Поведението и движенията на подиума и бяха меко казано непристойни.

Коментирай

Xx

преди 7 години

Tam gi oblichaT , mnogo se symnqvam da si e izbrala sama toaleta. I zashto da e magistralna kurva be? Kak mojete da obijdate vsqkoooo momiche , koeto se pokazva tuk. Zlatkite ne vi kefqt qsno, Nikoleta i folk gildiqta syshto, vsqka 1va za vas e kurva. Ne se radvate , che krasiva bylgarka ni predstavq na takyv konkurs , tam ne gi gledat samo vizualno. Smeshna naciq , smeshni i zlibni hora. Vmesto da se gordeete pliuete ...

Коментирай

Младен павлов

преди 3 години

ККойто знае английски се казва че тоалета е дизайн на ученик от модно училище в България и е вдъховен от българска версия на Хелоин - а именно кукерите. Така костюма разказва история - за български културни традиции, свързвайки го с нещо световно известно - Хелоин (но можеха да направят звънците по-малки. А негативните асоциации са от някой който е гледал прекалено много розови филми и то един от по странните видове - може би студента не е гледал такива:). Плюс е че е запомнящ се и оригинален).

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.