Срамота! Диана Любенова не е научила дъщеря на български, говори й само на английски

3372
20 Октомври 2015, 15:00


Водещата Диана Любенова явно не иска дъщеря й да се смята за български гражданин и дори не говори с нея на родния им език, а само на английски, разбра HotArena.


Малката София вече е на 4 и изпитвала трудности да говори на български, но с езика на Шекспир нямала никакви трудности. Причината за това била, че в семейството й се говорело единствено на чуждия език, най-вече заради съпруга на Диана – Лес Уелдън, който въобще нямал намерение да научи родното слово.


„Може да се каже, че детето не говори български“, твърдят запознати. 

 

На екрана Любенова може да се прави на патриотка, но предпочита детето й да комуникира предимно с чужденци, а не с българчета. Тя смята, че като го откъсва от корените и маниерите на българите, й прави услуга, защото я възпитава като космополитна личност, пише „Всеки ден”.


„Дъщеря ми така или иначе ще говори добре български, защото живее в България. Важното сега е да научи чуждия език“, обяснявала Любенова.


Самата тя обаче не може да се похвали с перфектен английски. Прави грешки и в лексиката, и в граматиката, и то не само в ежедневието, но дори и в телевизионните си интервюта.

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
преди 2 години
-1
Колко е лесно да се гледа само телевизия и да не се чете история. Знаете ли за каква държава говорите? За каква хилядолетна култура, науки, занаяти, богатства и уникално държавно устройство на справедливостта, при което никога не е имало робство, говорите? Имате ли някаква бегла представа, че агресията срещу нас от хилядолетия е такава, че е цяло чудо, че още ни има? За разлика от робовладелците, при които влачите децата си, и където робите ще им бъдат те. И че нашите политици са чисто и просто техни агенти и причината да сме "на това дередже" са те? Колко е лесно да не знаеш нищо и да се гордееш с въображаеми ценности, от които нищо не разбираш, които не струват нищо пред твоите и ще се разочароваш, ако поживееш там. Идете. Махайте се.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
777
преди 2 години
-8
НЕ ВИЖДАМ НИЩО СРАМНО,. ПРИ ТАЯ ДЪРЖАВА КОЯТО Е НА КОТА 0, ДЕЦАТА ТРЯБВА ДА Я НАПУСНАТ ВЪЗМОЖНО НАЙ-СКОРО!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Ралица
преди 2 години
-9
Точно така. Бягам и един ден децата ми няма изобщо да знаят, че са българи, нито ще стъпят някога тука.
364364
преди 2 години
-1
Изборът си е неин! Голяма работа дали може да говори или не. Даже по-добре иначе като поотрасне ще е поредната пикла на мама и тате, набутана като водеща и ще трябва да я търпим на екрана!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени