Срамота! Галена се оказа плагиатор номер 1 във фолка

https://hotarena.net/skandali/sramota-galena-se-okaza-plagiator-nomer-1-vav-folka HotArena.net
Срамота! Галена се оказа плагиатор номер 1 във фолка
Фолк дивата Галена очевидно не може да измисли нещо креативно и интересно, тъй като всеки път прибягва до крадени визии и идеи.

Този път обект на нейното вдъхновение се оказа Бионсе с миналогодишната й визия за Хелоуин.

Певицата обаче навярно не е сметнала, че интернет. имат всички и всяка нейна имитация бързо бива разконспирирана.

“Доста едро и възрастно Барби”, възкликнаха фенове по време на изпълнението й на концерта “16 години Планета тв”.

6 Коментара

hahhahahahah

преди 6 години

debelo tlasto barbi

Коментирай

Presa gurbavia nos

преди 6 години

Duhai, droga! Kolejkata Preslava neshto mnogo kila e kachila..da ne e spriala beloto????

Коментирай

Isi

преди 6 години

Да, Бионсето и още 10 други световни звезди се превърнаха в Барби. Е и? Какъв е проблемът? При Галена е цяло концертно изпълнение, а не фотосесия. И то бая различно от визията на Бионсето и останалите. Освен кутията, къде видяхте друга сходство? Многа мирише на паръчкава статия от злобна колежка. Как пък един път в този сайт не видяхме отрицателна статия за Андреа,Анелия,Мара и Емануела? Смешното на тези жени е, че се опитват медийно да сриват колежките си, а пак не успяват. А те се харчат парите да ги пишат колко са велики и да оплюват хиляди пъти по-успешните от тях. А такива като Галена влагат средствата си в продукцията си, затова не ем се налага да изграя с медиите, за да сриват конкуренцията. Публиката вижда продуктите на изпълнителите, а не се вълнува коя какво е поръчала в жълтите медии. Това тези жени не го разбират. Но нека се харчат излишно.

Коментирай

ФЕН

преди 6 години

НИЩО НОВО НЕ НИ КАЗВАТЕ ГАЛЕНА Е КРАДЛА НОМЕР ЕДНО В БЪЛГАРИЯ АЛБУМА АЗ ОТ 2011 Г- ПЛАГИЯТСТВАН МАМУРАГАН ОТ 2016- КРАДЕНА - КОПИ ПЕЙС НА ПЕСЕНТА НА ВЕСИ БОНЕВА- РАЗПАЛВАМ МИКРОФОНИТЕ , ЗА КОЕТО ВЕСИ ГИ Е ДАЛА ПОД СЪД НЕЯ И АВТОРА НА ПЕСЕНТА БОЖЕ ПРОСТИ -ДУЕТ С ФИКИ- ОТКРАДНАТА......................................................ВИЗИИ , КЛИПОВЕ - ВСИЧКО КОПИРА И ПЛАГИЯТСТВА, А ПОСЛЕ СЕ БИЕ В ГЪРДИТЕ ЧЕ БИЛА НОВАТОР

Коментирай

absoliutno si prav

преди 6 години

Tova ako e novator reja si glavata.Kradec.Vsichkite i proekti sa copy- paste i s a pobylgarenii ochalgareni.Svinshtina!

Коментирай

na snimkata vijdam

преди 6 години

Koleloto koeto oshte ne si e platila.Taka da se kaje na tova ne mu li se kazva obir,krajba ili neshto takova.Naglata Galena prodyljava da go mykne s neq vse edno e neinoFukla nahalna

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.