Срамота, миска нарушава закона! Кара и вози детето си в скута

1727
17 Декември 2013, 11:27


 

Мисис България Мариана Маринова за пореден път наруши закона. Моделката бе изловена от папараци да вози детето си в скута, разбра HotArena.net.

 

Мариана караше белия си „Мини Купър“ бясно по централните улици, а за ужас на случайните свидетели държеше в скута си малкото си дете.

 

Маринова открай време е известна с липсата си на разум, когато става въпрос за шофиране. Преди две години, тя караше кабриолет, а на предната дясна седалка бе настанила майка си и щерка си… едновременно.

 

Миналата година Маринова една не катастрофира, докато маневрираше на заден ход на оживена улица. А тези дни отново наруши закона.

 

Миската е спрягана за един от най-безотговорните водачи в столицата, особено по отношение на правилника за движение по пътищата. Вчера тя за пореден път наруши правилата, като притича край НДК, прескочи загражденията край шосето и влезе в заведение наблизо.

 

Съпругът й, който беше там, скоро излезе и двамата се качиха заедно в колата. За щастие този път синът им Димитър бе настанен както трябва на задната седалка, пише „България днес“.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени