Среднощни приключения: Николета и Андреа като отвързани - раздават целувки като за световно! (Горещи снимки от съботната им парти вечер)

https://hotarena.net/laifstail/srednoshtni-prikliucheniia-nikoleta-i-andrea-kato-otvarzani-razdavat-celuvki-kato-za-svetovno HotArena.net
Среднощни приключения: Николета и Андреа като отвързани - раздават целувки като за световно! (Горещи снимки от съботната им парти вечер)

Николета Лозанова и Андреа се впуснаха в среднощни приключения и решиха да напомнят, че не са забравили как се купонясва извън работните им агажименти, видя HotArena.

 

Русата и черната скоро не бяха вилняли в тандем в нощните клубове, но това не означава, че са загубили тренинг.

 

Дамите не само, че се забавляваха като за последно, но и обърнаха внимание на всеки един свой фен, който пожела да се запознае с тях, да се снима или да ги гушне.

 

Не изчакаха да дойде сутринта и почитателите на водещата и певицата заляха социалните мрежи със снимки с любимките си от снощи.

 

Не са малко и онези, които получиха целувки по бузата от Андреа и Николета.

 

 

49 Коментара

селски пръчки

преди 8 години

едни и същи пози на ръцете, устата ако не е патешка физиономия няма как.

Коментирай

Hm

преди 8 години

Много важно, че си вяли карантиите двете к*рви.... Свирколета на доста снимки се натиска с тоз урункел.

Коментирай

Сами

преди 8 години

Хаха тая Николета си е отрязала още носа хахаха за сметка на това веждите й са бучави се едно петел й е боксувал на лицето.

Коментирай

MG

преди 8 години

Бонбонки сладки. А Николета е бижу направо с тази муцунка.

Коментирай

Въх!

преди 8 години

Помислих, че Алисия е на снимката... Николета Лозанова е болна и обсебена да ѝ подражава. Но Алисия има успешна дългогодишна кариера, докато тая е известна само покрай нея :) A като видя снимките на плeймейтката от ранните ѝ години – нищо общо със сега :)

Коментирай

Изчезни "Въх"

преди 8 години

Я се разкарай от тука с тая Алисия ахахахаахах тази статия не е за нея или трябва винаги да я споменаваме заедно с Николета, а???? Тази, която копира и краде чуждите идеи е Ася, не се излагай! Всички я помним каква раздърпана перхидролка беше, и изведнъж, взе че се боядиса в кафяво ахахахаххааххах смешкииии да го духа старата коза... Не става и е адски грооозна!!!!!Стига я завирахте в очите на хората тая дропла похабена!

Коментирай

малеее, "изчезни Въх"

преди 8 години

ти си огън и жарава, представям си те, яхнала метла!!!

Коментирай

аууу ти да видиш

преди 8 години

ти да видиш снимките на Ася от ранните години.Мани,мани...зъбата ,кривозъба ,пъпчива муцуна с три косъма ,изхабена ,изтощена ,метла на главата.

Коментирай

Батето

преди 8 години

Хубавите коментари за църния гъз са голема рядкост. То самп чикиджийте и болните се изказват убаво за тая. Маршшшш от тука катуни. Алисия си сменя имиджа постоянно за да е интересна а тая си сменя чичко паричковците. Така е заучена от майка си.

Коментирай

ai mar6

преди 8 години

Q mar6 ti ot tuka be gazobliza4. Do Oniq den Todorka be6e mnogo hubava ,nali,sega ne mojete da svarite edin prez drug da q pluete.Falshivi,licemerni sashtestva,4e na vsi4koto otgore i sbra4kanata stafida Asq pak namesili ,a za neq vaob6et ne ide re4.Povarnq ,nqma statiq v koqto da ne q namesqt i da napi6at ne6to za neq.

Коментирай

kokona

преди 8 години

Nikito naapraavo razbiva s fotoshopa koito si pravi za da q otrazqvat.Imam chuvstvoto che ako sprat da pishat za neq shte sloji krai na jivota si.Ne che shte izgubim neshto ot prisystvieto i no ne spiraite da dresnete po nqkoi bylvoch pod statiikite i zashtoto se pritesnqvam da ne posegne na jivota si zaradi zalqzvashtiq interes kym neq.

Коментирай

Сериозно????

преди 8 години

За да е интересна, или може би, защото така и не откри как да блесне със собственият си вкус?? Налага и се явно да краде постоянно чуждата визия, за да се хареса на мамин Ники- знаем как обича да сменя мацките, сигурно като гледа баба Ася с различни визии си представя, че е всеки път с различна хахаххаахх???:)))))))) P.S до малее "въх" - метлата адски ми отива между другото:)))))

Коментирай

ppp

преди 8 години

Triabvat sponsori za ednata, za drugata-interes

Коментирай

хм

преди 8 години

Шегуваш ли се? Алисия е тази, която след като бе изритана като помияр си отряза носа, напълни джуката, потъмни косата, само и само да прилича на Лозанова. Кажи ми, че думите ти са ирония и не си чак толкова обсебена, че да го мислиш

Коментирай

хм

преди 8 години

Селчо, хайде да си спестиш изказванията кой и къде да пише, а? К'во ни навираш леля ти Ася в статия за Николета, че и отгоре на всичко си седнал да казваш кой къде да иде. Я се осъзнай малко

Коментирай

ж

преди 8 години

Помислих, че е Алисия. Тези и двете не са добре. Чудят се как повече да приличат една на друга. Сега пък тази изкопирала формата на веждите на Алисия, утре Алисия ще измисли и тя какво да промени и ще търси все още останали някакви разлики, които да заличи.. И пак така отново и отново. Обсебени една от друга. Тяхната в,ъзка на любов и омраза ще е най-дългата в живота на всяка една от тях и ще пребъде в годините дори и като са бабички. Тя омразата им една към друга явно ги държи на крак и ги мотивира да се вдигнат сутрин от леглото.

Коментирай

Поф-поф

преди 8 години

За Николета нищо друго не може да се напише освен, че е обикаляла кръчмите и си е показвала карантиите.. Евтиния и курванлък, както само тия двете го могат! Няма да изскочат с някоя новина, че са завършили медицина, я.

Коментирай

ha ha

преди 8 години

джиджи биджи и после хайде МИЛАНО уфффффффф

Коментирай

ttt

преди 8 години

Пак ли тия двете курветини.Николета си поигра на съпруга, ама не можа да се справи с ролята и се върна към познатата и и единствена с коята може да се справи роля на обикаляща кръчмите и натискаща се с всичко живо.А Андреа не е излизала от кръчмите и вече е смешна на тези години как се прави на тийн , а Опулев нещо не и предлага брак.Добре че са двете да се успокояват една друга, в поредната мазна кръчма, вече смърдят на разруха оттук се усеща.

Коментирай

Лозанова друго може ли совен да обикаля и да се навира на този и онзи, все тя гони мъжете те нея не хахаха

преди 8 години

А Лозанова нещо различно може ли да прави???? И за какви работни ангажименти става на въпрос????? За Андреа знаем-певачка, ами другата, нейните ангажименти са да си изкара за една чантичка, после да изхарчи из баровете последното което и е останало, после хайде хоп пак я за чантичка, я за друго..на това ли му се казват работни ангажименти. Добре че Валери се осъзна на време и си би тоягата от селската пръчка.

Коментирай

---

преди 8 години

И к'во му е толкова интересно на тея? Две кифли, намацани до ушите с грим, развели си гърдите и гъзовете, опитват се да гледат предизвикателно (резултатът е плачевен), на всеки кадър имитират физиономия на умряла скумрия... Тая на Кубрат съм я виждал в градинката на Народния театър и е пълна скръб - на живо няма нищо общо със снимките. Другата е същата работа, не знам защо се приема за красавица :D Не мога да си обясня един истински мъж какво би харесал в тях, честно! И на Кобрата, и на Божинката им се чудя!

Коментирай

Tedy

преди 8 години

Андреа да обърне внимание на фен? Не случайно има снимка само на Николета с фен. Г-жа Пулева отдавна е литнала от земята и се взима за Богоизбрана, загуби доста фенове заради пренебрежението си.

Коментирай

kat

преди 8 години

I dvete ne mi haresvat.Prekaleno izkustveni ,s prazen pogled ,prekaleno mnogo grim.Tova opredeleno ne e moiat kriterii za krasiva zena!!!

Коментирай

блаа

преди 8 години

Ето това е коментар право в целта. Дано да си намерят каквото търсят, ама все по-трудно става.

Коментирай

блаа

преди 8 години

Алисия не се интересува от тази и няма какво да дели с нея. Бащата на детето ѝ се осъзна и след като простиш на един човек, той вече не е фактор в твоя живот. Щом на Валери прости на тази смешка ли няма. И още нещо настоящата ѝ половинка не иска и да чуе за Николета. Черно петно му е в биографията. За обсебеността на Николета от Алисия обаче могат да се изпишат няколко книги.

Коментирай

кухи лейки- кифли

преди 8 години

Двете ПАЧИ ЧО(ф)КИ. Плюха се една друга, плюха се, сега и сестри станаха. Няма по-голямо лицемерие и простотия! Тъпи , неграмотни и необразовани, а да се мислиш за нещо, което не си , е повече от гротеска.Николета видя, че Алисия си потъмни косата и хоп, да не остане по-назад. Само, че Алисия има аристократичен цвят на лицето, нежна и с излъчване, за разлика от мангустата, която е акана мангал от Столипиново в този вид. И с тези обромни несъразмерни с тялото и вежди засенчва Буги Барабата. Жалки кифли! А едната е И проститутка- мУтреса № 1 на България.

Коментирай

цигани, вие ли ще кажете кой, къде да отиде и какво да пише

преди 8 години

Ало, турските цигани и цигагнки ,да не ни казват какво, къде и що да пишем за Алисия или за когото и да е !!! Нали не си мислите ,че диктувате света и че той се върти около вас? Това е черта прихваната от идола ви Курволета. Тъпи и неграмотни цигани! Била сбръчкосана Алисия. Иска ви се. Явно, гледате в снимките на Курволета Лапнипишкова. Тя е баба Яга в атака в момента.

Коментирай

до хм

преди 8 години

Алоооо, обсебената от Алисия! Стига си драскала тук , като изоглавена и не се прави на интересна , защото си достатъчно тъпа , за да ти личи. За твое сведение, когато се разделиха Алисия и Божинов -Алисия не си потъмни косата, а беше руса. Справка и клипа и с ламборджинито на Михайлов " Двойно повече" което е доста след това. И Алисия винаги е имала буйна , гъста коса , винаги. Това е достоверно и от нейните първоначални клипове още. Всичко , което драскаш е абсолютно припознато с Николета. Гледаш едната( Николета) и пишеш за другата. Явно, колко си в час и всичко драскаш наизуст тук, каквото ти хрумне на тъпата картуна. Простотия! :) :)

Коментирай

цак

преди 8 години

Курволето, клкото и да се мъчиш да приличаш на Алисия, не ти се получава. Онази жена е нежна, с тънки кости, излъчваща доброта и миловидност, за разлика от теб -късокрака и кривокрака с широк кокал, с тъп и безизразен , злобен поглед, лишен от смисъл, единствено опитваща се да покажеш съблазън. Жалка пародия на жена си! А, колко си тъпа е неизмеримо. Когато завършиш образованията на Алисия и постигнеш нейния успех в кариерата, тогава ще започнеш от него момент да се мериш с нея. Сега си само жалка отрепка!И няма изгледи да постигнеш нещо повече от това в твоя живот. Това е твоя връх - сричаща 5 изречения в някакво пародийно жълто предаване, което утре отива в забвение, както и ти.

Коментирай

не е истина

преди 8 години

Майко мила, не е истина просто, как се е нарисувала да прилича на Алисия. Изправила веждите , като нея. Само ,че с тази дебелина колко е смешна и жалка, не е истина- гайтан вежда -кап.Петко Войвода. Ами тя и без това си е грубовата и прилича на Травестит. Два травестита в поза -" пача човка"Колко са жалки и двете!

Коментирай

мдааа

преди 8 години

Поредно доказателство, КОЛКО МНОГО е обсебена от певицата.Николета си раздра гъза да плюе, да предизвиква , да клюкарства, да замесва интриги , да подмолничи, да манипулира, да хапе, да злорадства. Нищожество! А певицата дори не я отразява, че е жива! Което е супер интелигентно...

Коментирай

проститутка

преди 8 години

Голямата и заемаща 2/3 част от тялото ГЛАВА и това чело ракетна площадка , с огромно плашещи вежди , ще засенчи Ася, ама с шестък на 36-ти. Каквото и да прави си остава проститутката Николета Лозанова. Тъпа, неграмотна и необразована.

Коментирай

Не е истина!

преди 8 години

Ахаххахахахаха ти не си добре:)))))) Аристократите не пеят по кръчмите в Студентски или греша??? Платени! Много ми е интересно, защо като натисна минус под някой положителен коментар за противната Ася автоматично с минуса се отбелязва и един плюс?????? КАКВО ЗНАЧИ ТОВА???? Тая селска, грозна, смачкана и проста чалга курва да не би да се ползва със специален статут тука, а??? Колко ви плаща за тая шмекерия аххахахахах! Алисиооо, барбарон смотан, колкото и пари да даваш пак няма да се харесаш на хората, жалка си! Смешно е на тия години да се излагаш като кифла... ти си тая, която ходи със снимка на Николета в салона за разкрасяване хахахахах и се моли да я направят като нея! Или забрави? На живо плашиш, Асе.. истина е, че си смачкана като стафида:)))) все пак съм те гримирал хахахах сигурно съм наясно....

Коментирай

Ooo не

преди 8 години

Да не дава Господ да заприлича на Алисия, че тогава ще стане страшно ахахахахха а и ще е трудно- Ася е бая по-дърта а и има доста повече корекции по себе си! Не прощават годинките на някои хахха Дано никога да не изглеждам като леля Алисия, моля те, Боже! Алелуя!

Коментирай

ама ти наистина ли?

преди 8 години

Това само един болен мозък може да го надраска. Щом се вживяваш и на makeup artist картинката е повече от плачевна. Все очаквах простотия, но ти надмина себе си. И каква връзка има цвета на кожата на лицето ( в случая аристократичния тен на лицето) с това къде работиш, дали в заведения, дали си спортист , архитект, счетоводител или си кралица? Ама ти наистина си много тъпо парче!!!! Ужас! Чак се смях със сълзи на шедьовъра, така сътворен и "достоверен". Ааа. О! Обсебена си от Алисия и е потресаващо, а ти дори не се усещаш.Жалка историйка си тук и единствена!

Коментирай

Оооо ДА!

преди 8 години

Николета навършва 29 години сега на 30 Ноември , а Алисия на 32 . Е, голяма разликата,че И много по-стара била. А, корекциите на Алисия са само в твоята глава. Има само ринопластика и нищо друго по лицето към днешна дата.В момента Алисия изглежда на 20 годишно момиче. Николета може само да мечтае да изглежда без грим , като нея. Добре, че е макияжа , че иначе плаши- изкуствените мигли, изкуствените скули, че е като тиква в лицето иначе, а като се усмихне зъбата като кон и челюстната и подредбата е като сиромашка ограда, с увиснала и напукана от хиалурона долна джука, като конска путка. Е, няма що - "естествена" красота, та чак дрънка.От проституиране и злоба Николета е заприличала на попикано мораво мушкато. Тя изобщо няма нищо общо с естественото в нея от преди. Абсолютно нищо! Единствено естествено , което остана в нея е, тъпата, неграмотна, необразована и злобна проститутка. И така ще си умре!

Коментирай

Да ама НЕ!

преди 8 години

"Драги ми" разбирачо, направо ми скри граматиката с факта, че Алисия е на 32... Наистина ли???? Аз си мислех, че е поне на 35 , но щом казваш, че прилича на 20-годишно момиче - ОК:))))) Няма как да ме убедиш в това абсурдно твърдение, защото съм я виждала на живо, не на участие, а в едно столично кафе, така че, ако обичаш, не пиши глупости! Имала само ринопластика ахахахахахаххахахахахахааххаха та тя не прилича на себе си от толкова операции! Я си пусни някой от първите и клипове, виж и предните два бобърски зъба, огромната камба и надутите бузки и тогава ми я слагай в графата "красавица".. къде са и скулите, къде и е обемната уста??? Или може би са се появили след като е родила ахаххахха смешна история, но то какъвто идолът, такива и фенчетата;))))

Коментирай

Да ама НЕ!

преди 8 години

Я да обясниш кой цвят кожа се води "аристократичен" , баламурнико??? Make up artist ахахахха брейййй ти си знаел английски език хахах, какъв "аристократ" само! Трагичен си в опитите си да се правиш на интересен! Кой си ти да решаваш като каква ще умре, комплексарче, да не си Господ?? Пий си валерианчето и се успокой, стига си се злобил и нервил, ще се сбръчкаш и ти преждевременно като твоята любимка Ася:)))))

Коментирай

много простотия и тъпотия- земя ширика, удържа всички ха ха хаааа

преди 8 години

Аз не зная, дали ще пия валерианче, но ти май си на твърди антидепресанти! Да имаш познания за мноооого неща от живота, не трябва да си аристократ.И да твърдо мога да го кажа, че Николета Лозанова е проститутка и ще си умре с това прозвище. Факт! И как реши, че съм мъж, за да говориш в мъжки род. Пак идва от грамотността ти ха ха хаааааа.. А, колкото до езиците... не само английски , а много други владея за твое успокоение. Или ти си мислиш, че както ти и твоята особа Николета не знаете дори българския, и това,че сте лишени от всякаква логика следейки коментарите ти , то и другите са като вас. Ама , много ще Ви замоля, не съдете по вас за останалите хора! А, колкото до твоите просташки бръщолевици тук, мога само да се забавлявам.

Коментирай

БабА Яга

преди 8 години

Да не забравяме, че е черна като смъртта тази вещица

Коментирай

ха ха ха

преди 8 години

Все си мислех, че да разбираш от много неща се нарича компетентност. НО, тъй , като си " разбирач" нова дума в българския речник ще се съглася в твоето безумие и "изобретателност", още повече "грамотност" в словесния ти речник. Алисия никога не е била с нос камба ( такава беше на Николета. На Алисия беше леко гърбав, която с ринопластиката го изправи. Имаше хиалурон в устните, което вече няма, защото той има срок на действие. Ами всеки може да погледне чичко Гугъл всичко пази и да разгледа клиповете и от преди... Ами красива, както винаги, слаба, фина както винаги. А, това за фенчетата, пак не позна, дори не съм и фен на Алисия, пак за твое успокоение. Просто се забавлявам с простотията ти. Нещо, не ти се получава словесната еквилибристика! И няма как да стане! Или го имаш, или го нямаш. То не е , като да го вземеш на заем.Ха ха ха ааааа

Коментирай

селяндур и тъпунгер-важи и за двата рода, а също и за трансексуалните ! ха ха

преди 8 години

"""""Драги ми разбирачо"""" (У ) наше село, така се изразяват и това е вид културно обръщение....и пак идва от грамотността и интелигентността. :) :) Да се смееш ли, да плачеш ли?!? Скрий се ти и твоя идол Курволета, че (У)воняхте сайта.

Коментирай

тъпо тъпо, та чак се извърнало

преди 8 години

"Драги ми разбирачо"....А, аз все си мисля, че ми скри аритметиката, в изчисленията на годините , то се оказа, че е " граматиката" според теб- наука занимаваща се с числата и чифрите... ха ха xa Е, това е , както е казано "човек се учи , докато е жив" ...И аз доживях, да се поуча от теб! ха ха

Коментирай

до "Да ама НЕ!"

преди 8 години

Не стига че си просто, неграмотно, ама си и много злобно. С тия обиди дето ги "гресеш" тук, си личи че си на ръба на истерията. Върви на психиатър, ти си за усмирителна риза и супер яки успокоителни, с две думи трябва да те приберат за принудително лечение. А....., и не забравяй че злобата образува бръчки и адски загрозява! Апропо......представям си какъв изрод сбръчкосан си......:D:D:D:D.....

Коментирай

ХотЛайнена

преди 8 години

Един път и вие да използвате точни израз" отвързани" .... Защо като? Освен като отвързани по бардаците мачкайки, мляскайки, опипвайки и облизвайки всеки, мислейки си колко сме красиви и харесвани. Огледалце, Огледалце! Ама ,то огледалото се оказало спукано и тяхната история същата накрая. Две нещастни и необразован кифли едната мечтаеща за семейство, съпруг и дете, и едва ли да дочака бляна си( 10 годишна връзка без никакво развитие) , другата УЖ семейна, ама ПАРЯСНИЦА изритана и бита карта от собствения и съпруг с дете обикаляйки бардаците белким намерят своите клиенти.Станали на по 30 и повече години парцали. Голяма пародия!

Коментирай

щ

преди 8 години

Големи глупости си изъблвала! Мечтаят за добър живот, не за образование и съпрузи. По-скоро много от образованите с дипломи бленуват за техния живот, ама няма. Даже по-голямата част. Второ - всяка жена ако поиска, утре ще се омъжи. Особено пък те. Не са поискали, не са имали. То пък голямата работа - да имаш съпруг и даете. И знаеш ти много за какво бленувала. Трето - то че няма да се оженят, няма най-вероятно, тя е ясна работата, ама какво значи "без развитие"? Главната цел на една връзка е да те прави щастлив. И нещата за тях и между тях със сигурност се променят, защото нищо не остава статично в природата. Това, че ти или аз не виждаме промените, не знами, че ги няма. То пък женените какво развитие имат да чакат от тук нататък по твоята логика? Развод или смърт? И защо мислиш, че животът на съпруга и майка е най-големия блян на всяка жена и ако го няма, то е защото нямало кой да й го даде? Не всичко заввиси от мъжете, да знаеш. Жената също има думата. А специално за мъже и деца винаги има време. Поне те двете имат още много години пред себе си, в които да са майки и съпруги и да живеят скучен живот на възрастни. Сега ако им е кеф да се забавляват и наслаждават на живота, ще го правят както им харесва, колкото и злобарите да си пишат безсмислени брътвежи. Не ги харесвам, но подобни коментари са просто мега глупави, та не се сдържах.

Коментирай

щ

преди 8 години

има време. Поне те двете имат още много години пред себе си, в които да са майки и съпруги и да живеят скучен живот на възрастни. Сега ако им е кеф да се забавляват и наслаждават на живота, ще го правят както им харесва, колкото и злобарите да си пишат безсмислени брътвежи. Не ги харесвам, но подобни коментари са просто мега глупави, та не се сдържах.

Коментирай

Диана

преди 8 години

Ай сиктир бе ,стига сте замесвали името на Али с тези уруспии!!

Коментирай

Opaque

преди 8 години

Ники...??Пак ли ти се а'а,та си с тази муцка??Тц тц тц...милото Ники....все му се а*а!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.