Станка се влюби в Саката

3847
09 Октомври 2013, 15:04


Златното момиче на българския спорт Станка Златева изглежда има нова сърдечна тръпка. Откакто е във „ВИП Брадър“ чаровницата изглежда запленена от футболиста Стойко Сакалиев, дочу HotArena.net.

 

Бившият цесекар разсмива всички в Къщата със своите шеги, отнася се човечно към всеки един, а специално със Станка си паснаха по мислене още от първия ден.

 

Малко по малко, без да го цели, Стойко завъртял главата на Станка и тя е луднала по него. Чаровницата дори зарязала анцузите и започнала да се гримира и облича по-добре, за да се хареса.

 

Станка помолила съвсем тайно Йоана да я научи на някой и друг трик, с който да привлича вниманието на мъжете, без да й споделя, че става въпрос за Сакалиев.

 

Интересът й към Сакалиев обаче вече е ясен за всички. Дори Павел Чернев си позволи да намекне на Стойко, че Станка го гледа с влюбени очи, макар на футболиста и през ум не му минава да повярва, че това е истина, пише "Всеки ден".
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
аз
преди 4 години
0
Ako тръгнат и тоя "плейбой" и изневери Станка ще го обезкости.Ще трябва да се викат отряд часовникари да го събератМу-ха-ха
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
луд умора нЕма,само се поти
преди 4 години
0
Тая ще го носи като пръскачка из лозе ...!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени