Станка Златева: Искам да имам свои деца!

1114
04 Декември 2017, 10:06За семейство и деца се замисля световната шампионка Станка Златева. Петкратната победителка мечтае за бебета, а повод за тази промяна у нея, е залата, която откри, научи HotArena.Златното момиче на българската борба тренира малчуганите в спортна зала в Сливен. Успоредно с това обаче се замисля и за свои собствени деца, пише „България днес”.

„Вече искам и аз да имам свои деца”, признава Станка. Шампионката тренира десетки малчугани, момичета и момчета, а компанията им редовно й напомня, че й е време за семейство.


Шампионката е отдала цялата си любов и внимание на възпитаниците си, а те й отвръщат с любов и старание на тренировките. Работата с хлапетата се харесва много на Стани и я кара да се замисля за собствени деца.

Но шампионката има своя философия по въпроса.

Всяко нещо идва с времето си, човек не бива да се бърка и да насилва нещата. Искам деца, но на този етап не искам да бързам и да насилвам нещата. От дълги години мечтаех за своя зала и ето, че това се случи.


Ще дойде времето, когато ще намеря подходящия мъж и ще имам деца”, признава Станка.

Шампионката не крие, че в момента е изцяло погълната от работата си. Тя е щастлива, че децата, които обучава проявяват такъв ентусиазъм в тренировките с нея. И често й се налага да ги убеждава да бъдат по-търпеливи, тъй като редовно искат да удължават часовете си с нея.


„Децата са страхотни, тренират с голямо желание. Дори искат да остават след занимания и да тренират допълнително, не мога да ги изгоня. Опитвам се да им обясня, че всичко става с много усилия и години постоянство, а също и да бъдат търпеливи.


Нямам илюзии, че всички ще станат спортисти, но поне да са в залата, да се възпитават да са добри хора, вместо да се шляят по улиците”, коментира Стани.
Самата Златева живее в Сливен, недалеч от родното си село Крушаре. Шампионката признава, че дори и не си помисля да се връща в София – щастлива е в провинцията и няма никакво намерение да си разваля спокойствието.


„На село ходя само на гости. Имам къща в Сливен и живея там. Тук се чувствам добре”, категорична е шампионката.


Едно от забавленията й вечер е да гледа „Биг Брадър”. Самата тя печели формата през 2013 година, но е категорична, че не би влязла отново там.


„В шоуто се изисква да стават скандали, участниците да се карат, а аз не съм такъв човек. Не обичам да влизам в конфликти. Спечелих предаването, защото успях да спечеля уважението на всички. Поне така си мисля. Но след това не са ме канили повече”, коментира Златева.

Големи намаления на качествени дамски стоки! Вижте в WomanShop


Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2019. HotArena | Всички права запазени