Стара снимка на Азис и Венета разкрива има ли силикон водещата?

4111
10 Май 2013, 17:00


Ако има някой, който знае дали Венета Райкова крие силикон в пазвата, то това ще да е Азис!

 

Така смятат потребителите в мрежата, които са се сблъсквали с тази стара снимка, видя HotArena.net.

 

Какво правят тук двамата?! Видно е, а освен това Азис е толкова близък на водещата, че тя му позволява да прави „експертни” проверки по тялото й.

 

Както в миналото самата Венета опипа и целуна фолк певицата Мария, помните, нали? Идеята беше изпълнителката да докаже къде няма импланти и филъри, но аудиторията май не успя да се убеди в „истината”, която ни беше сервирана в ефир, пише Kliuki.net.

 

После доживяхме Марчето да си признае за придобивките по себе си, но трябваше само да мине известно време, за да се случи това.

 

Ако съдим по реакцията на Азис трудно ще си съставим изводите дали Венета Райков е уголемявала формите си, но той поне е запознат със сигурност с положението. Дали му е харесало да държи полукълбата на Венета в ръце, не можем да кажем със сигурност, но е ясно, че това не би се понравило на любимия й Тишо…

 

Не е случайно, че от тогава насам подобни игрички са абсолютно табу! Участникът в „Биг Брадър” спечели сърцето на звездата и откакто тя е с него, той не дава никой кавалер да припари до нея. Има защо, особено след последните фотоси на Венета по бански, разбираме защо си я пази като съкровище.а

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени