Старата любов ръжда не хваща! Миро и Крум пак се загаджиха, готвят и дует

1831
06 Май 2016, 13:00


Искрата на любовта пак е пламнала между певците Миро и Крум и те отново са се събрали, научи HotArena.


От няколко седмици поп-фолк изпълнителят се е изнесъл от скромната си квартира и се е преместил в мезонета на Каризмата. Сега двамата дори сериозно се замислят за задълбочаване на отношенията си. След години на раздяла и много навъртяни бройки, двамата отново са се припознали като сродни души и са осъзнали, че не могат един без друг.


Този път, за разлика от предишния, между тях има не просто хомо любов, а и професионална свързаност. Сега и Миро, и Крум се подвизават в една музикална компания - тази на Оцко. Така двамата имат шанс да излеят чувствата си в дует, който вече са замислили.


През 2010 г. Крум и Миро се обясниха един другиму в любов посредством ориенталската си песен „В едно огледало“. В нея те дадоха гласност на любовта си с в доста скандални рими, които обаче бързо отумяха без скандал. Сега се очаква новото парче да разбуни духовете.


Покрай възраждането на гей връзката си, Крум и Миро са запазили ролите си и Каризмата отново го е играе мъжът в семейството, който издържа "жена си". Фолк певецът е доста скъсан в последно време и пак лежи на авоарите на любовника си, пише "Всеки ден".


За първи път се разшумя за връзка между двамата преди осем години. Тогава всички бяха убедени, че отношенията им са на базата на изгода. Близки на двойката са категорични, че Крум е използвал Миро, за да намаже с облаги. Двамата се криеха, докато Камен Воденичаров не се издаде, че Крум го е зарязал, за да тича при Миро.
 Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени