Старата песен на нов глас – Преслава продължава да не си сменя дрехите! Не се ли поти? (ФОТО ФАКТИ)

https://hotarena.net/pod-pricel/starata-pesen-na-nov-glas-preslava-prodaljava-da-ne-si-smenia-drehite-ne-se-li-poti HotArena.net
Старата песен на нов глас – Преслава продължава да не си сменя дрехите! Не се ли поти? (ФОТО ФАКТИ)

Години наред сочената за топ звезда на „Пайнер“ – Преслава, кара по познатата схема – носи едни и същи дрехи до пълното им износване. С тази разлика, че сега не ги сменя няколко поредни дни, научи HotArena.

 

Наблюдателни фенове разкриха, че в две последователни вечер брюнетката, която наскоро стана майка на момиченце, ходи с една и съща рокля.

 

Още от четвъртък, докато е имала участие в култова чалготека в Студентски град, красавицата е нахлузила черна рокля, широка в коремната област, но за сметка на това – късичка. Партито е продължило до 6 сутринта. На следващия ден е пяла в оборотно заведение в центъра на София, което също е откарало до към 6 сутринта и на което фолк любимката е била със същата одежда.

 

Не се ли поти в препълнените клубове, където градусите от присъстващите са значително високи?“, пита фен на изпълнителката на „Да гори в любов“. Очевидно потните жлези на фолк фурията са доста пестеливи откъм секреция или пък звездата пере всеки ден роклята си, за да бъде отново чиста и спретната за следващото й поредно участие.

 

Още от 2014-а година читателите на HotArena сигнализират как са хващали Преси да ходи с едни и същи дрехи. Легендарно е бялото потниче на Филип Плейн от преди няколко лета, но след днешния, най-пресният случай е отново от текущата 2018-а. На 13 май писахме за черния потник на пайнерката и кожения й червен панталон, с които също изкара доста време.

16 Коментара

И да пукнете от злоба писачи прости...

преди 5 години

Това е!Хубава е Преслава!Обична е и надарена с глас и затова всички я обичат.С любовта която хората я даряват Преслава никоя певица във фолка не може да се похвали!

Коментирай

Пепи

преди 5 години

Обична

Коментирай

Хахаха

преди 5 години

Тя винаги е толкова надрусана, че едва ли забелязва как е облечена хахахахахах

Коментирай

Зари

преди 5 години

Както да извъртат злобарите не могат да накарат феновете на Преслава да се съгласят с тях!

Коментирай

ку

преди 5 години

ама тя нова роклята бе, що да я сменя :Д

Коментирай

gubek

преди 5 години

tq taka si hodi tazi 4ovka

Коментирай

!!!!

преди 5 години

Преса Белото от край време си е селска пръчка с големи амбиции! Само погледнете каква злобна физиономия има, крив и гърбав нос в комплект със син венец! Противна ми е и винаги ще остане такава, има нещо в нея което ме отблъсква. А колкото до Галена, тя поне предпочете да остане с децата си, вместо да прави пари на сцената!

Коментирай

Emi

преди 5 години

Пресиии ПРЪСКАШ!!! Хейтърите да си лаят... най-класната певица си оставаш! Горете всички от Любов,а не от Злоба :))))

Коментирай

1111111111

преди 5 години

ОТ 6 СУТРИНТА ДО 23 ЧАСА ТАЗИ МРЕЖА 100 ПЪТИ ЩЕ ИЗСЪХНЕ. ПИШЕТЕ ГЛУПОСТИ, А ПРАВЕДНИТЕ ПО-ПОЛЕКА

Коментирай

bai dobri

преди 5 години

samo se podmiva

Коментирай

Смях

преди 5 години

Просто сме смешни :D Тази жена е изключително успешна ВСЕ ОЩЕ колкото и неприятно да е това за някои, ТО Е ФАКТ!! Колкото и са повтаряте,че е залязла НЕ Е ПРИЕМЕТЕ ГО! Първо - плаза на 18ти беше фул не можеше да се мръдне, а отвън останаха 200 човека ЗА КОИТО НЯМАШЕ МЯСТО!!! Най-големия хит в момента и една от най-добрите песни (даже най-добрата) за тази година в чалгата, а и като цяло! Същевременно забременя, роди си детенце и месец след това не личи че тази жена някога е била бременна изобщо!!! Какво повече искате изобщо от нея? Преслава и с една рокля и без рокля и по дънки си е Преслава и хората я обичат, обичаха я преди и винаги ще я обичат! Това е нещото което другите НЯМА КАК да направят с парите си, със скъпите рокли и поведение виж кой съм аз!Приемете фактите и спрете да си смучете от пръстите някакви глупости.

Коментирай

Хахахахах

преди 5 години

От кога успехът се равнява на пеене по кръчми пред потни селяндури - фенове на най-пошлата музика?

Коментирай

Хахахахах

преди 5 години

Твоята любимка така и не качи снимки от бременността! Дали изобщо е била бременна? Или друга износи бебето? Преслава е дебеланка по рождение и генът и е такъв - доста странно, че не качи изобщо! Всички знаем, че поддържаше слабата си фигура със забранени субстанции. Доста въпроси без отговор, които самата “успяла дама” породи в главите на хората с цел медиен интерес! Алчна и злобна - това е прехвалената Преслава!

Коментирай

petq kironova

преди 5 години

malko ponamirisva, no to puk koq chalgarka ne voni

Коментирай

Дерзай!

преди 5 години

Сериозно? До тук -11, фенче пробито!

Коментирай

Stela

преди 5 години

Тази глупост се изтърка много отдавна.Нито и слушам музиката,нито знам точно коя е.Само,че която и да е не виждам какъв е проблема,че не облича даден парцал по веднъж и после край...От кога дрехите са за еднократна употреба.Това е може би 20-тата статия, явно за пак тази ,на която попадам и в която сте възмутени понеже видиш ли носела дрехите си по повече от веднъж.Да ви светна за едно нещо,нарича се пералня...ако все пак сметнете,че ви е трудна за употреба има едни места,казват им Химическо чистене.Очевидно жената е преценила,че не е умно и рентабилно да си влага парите само и единствено в парцали...

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.