Стари, но златни! Топ 5 на най-успешните плеймейтки у нас през годините! Кой сега е Номер 1? (+ СНИМКИ)

https://hotarena.net/intimno/stari-no-zlatni-top-5-na-nai-uspeshnite-pleimeitki-u-nas-prez-godinite-koi-sega-e-nomer-1 HotArena.net
Стари, но златни! Топ 5 на най-успешните плеймейтки у нас през годините! Кой сега е Номер 1? (+ СНИМКИ)

Старо, но златни… или Златки?! 5-те най-успешни плеймейтки у нас ще останат в историята с красивите си тела, знойните си форми, бурните скандали и незабравимите си корици.

 

Покрай наближаващия конкурс за Мис Плеймейт, най-голямото еротично издание у нас HotZona.bg класира 5-те най-популярни плеймейтки у нас.

 

Някои от вас сигурно си спомнят коя беше първата на първите – Мадлен Пенева. През далечната 2004 г. тя спечели първия състоял се конкурс у нас и оттогава вече нищо не беше същото.


С всяка следваща година състезанието ставаше все по-популярно и интересно, а титлите все по-оспорвани. Неслучайно в последствие „Златките“ стана нарицателно за плеймейтки покрай Черната и Русата Златка.

 

Но с най-запомняща се победа ще си остане Николета Лозанова. От 2006 г. до ден-днешен тя не спира да е номер 1 в таблоидите, като дори води собствен такъв – таблоидът „Папараци“ по бТВ.

 

И можем много да поспорим дали Лозанова стана известна покрай Мис Плеймейт или конкурсът доби популярност покрай нейната победа?!

 

Вижте цялата класация + СНИМКИ ТУК.

12 Коментара

травестита Златка

преди 7 години

черната Златка трябва да участва в МИСТЪР Playmate объркали са я със жена...

Коментирай

ani

преди 7 години

kurvetini,razvalili ne 1 I 2 semeistva........tqh li davate za primer na podrastva6tite?

Коментирай

Ха

преди 7 години

Посочете ми една от споменатите която не е разбила семейство.

Коментирай

Bb

преди 7 години

To taka se razvalq semeistvo.... Edin myj , ako ima problemi vkyshti, ako ne mu vyrvi braka , ako jena mu se e zanemarila , zashtoto veche e "semeina" , ako postoqnno mynka za shtqlo i neshtqlo toi kakvo shte pravi? Nqma da pogledne druga li? Doshla Zlatka , zabila znameto i kazala " moi si" , otvlqkla go nasila i mu razbila semeistvoto...q se osyznaite malko. Za " razvalqneto " ne e samo ednata strana otgovorna , vsichko e navyrzano.

Коментирай

моник

преди 7 години

Много точно казано. Никой не е виновен, че жената не може да си задържа мъжа. Той щом захожда - значи нещо куца и нещо му липсва. Не визирам в случая горе посочените, а по принцип.

Коментирай

klozeta

преди 7 години

KLOZETA DA GO DUHA !!

Коментирай

Ива

преди 7 години

Пропуснали сте Мария Цветкова !!!

Коментирай

ppp

преди 7 години

Не оправдавай курвите, могат да им симпатизират само такива като тях.Има не малко случаи със щастливи семейства , където такива като гореспоменатите ако мъжа има пари си навиват на пръста да го имат.Не ми казвай че не си чувала и не знаеш за такива жени.Има и много подмолно, които със всякакви номерца успяват да постигнат каквото искат.Както Николета накара Божинов да се жени за нея, при условие че той не искаше.Така че стига вече, тия се знае че се бутат при мъже за пари, а ако са овбързани още по-добре, тогава им доставя кеф да отстранят уж съпреницата си.Поне хубавото в цялата ситуация е че триумфът им не трае дълго и след това и на тях им бият шута по най-мръснишния начин.

Коментирай

ani

преди 7 години

Ku4kata ako ne si vdigne opa6kata,ky4eto ne q zaka4a!!!!!!

Коментирай

ha

преди 7 години

То така се разваляло семейство... какъв тъп коментар. Какъв бил мъжа, че каква била жената. Те тези плеймейтки по свестен мъж няма да се загледат. И мъжете по които си падат и те са боклуци, нали се сещаш? Но фактите са си факти. Кучкова - ходи с бизнесмен ли е, политик ли е, на възрастта на баща й. Златка русата сключи църковен брак в мъж, който не се знае женен ли е, не е ли женен, с някакви неуредени отношения с жена си. Черната Златка - мъж който до колкото си спомням нямаше развод с жена си. Николета - няма да я коментирам.

Коментирай

lelka zelka

преди 7 години

Hahahahahaha aaaaaaaaaaaaaaahahahah osobeno buzestata i kusokraka, s rigavo rusa izgorqla kosa, s edar but Lozanova, a za6to ste i lepnali tazi snimka a ne nqkoq ot subitieto kogato e nabedena za miss edi kakvo si. To4no pak va6ta nomer 1 e nai groznovatata pleipatka do sega. Egati parodiqta taq ta kak nqma da na6umi pokrai neq konkursa kato si e bila edna parodiq sega6nata lelka.

Коментирай

еблю

преди 7 години

Тея са яки курвалани .Ши им го нацепя на всичките....

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.