Старото коте на Божинов гледа сина му! Валерко посрещна рожден ден при татко си в Швейцария (Подробности)

https://hotarena.net/laifstail/staroto-kote-na-bojinov-gleda-sina-mu-valerko-posreshtna-rojden-den-pri-tatko-si-v-shveicariia HotArena.net
Старото коте на Божинов гледа сина му! Валерко посрещна рожден ден при татко си в Швейцария (Подробности)

Биляна Дол гледа сина на Валери Божинов от фолкпевицата Алисия – Валерко, узна HotArena.

 

В момента мъникът е на гости на татко си в Швейцария, където големият Божинов подписа с футболен клуб „Лозана“. Когато Валери е на тренировки, Валерко остава в ръцете на брюнетката. Тя на драго сърце приемала да се грижи за детето и дори се разбирали доста добре, писа „Телеграф“.

 

Биляна си прави селфита с Валерко и ги споделя в социалните мрежи. Тя го води да гледа мачовете на баща си или пък тримата се забавляват заедно, когато Божигол има свободно време.

 

Алисия няма никакви притеснения да оставя детето при Божинов и любимата му. Дори се възползва, за да открадне малко време за себе си и да си почине на морския бряг.

 

Нещо повече – малкият Валерко остана в Швейцария при големия и по друга причина. Да прекара там рождения си ден. Футболистът събуди детето след 12 през нощта и му поднесоха с Биляна торта със свещичка. Двойката не пропусна да изпее на малчугана познатия рефрен „Happy Birthday To You”.

15 Коментара

123

преди 6 години

Каква торта?! Какви пет лева?! Бучнали свещичка в някакъв евтин готов кекс и отбили номера! Явно на дъртото коте не му се харчат парички за децата на Валери от бившите. А мама Асасуна е доволна да й гледат детето и да ръшка с млади гаджета. Да ръшка, че време не остана ЕГН-то цъка, като бомба, утре ще се пенсионира и от двете си работи. О, времена, о нрави!

Коментирай

G

преди 6 години

Защо така говорите " стара" "дърта"... така ли казвате на майките си...мамо ти си стара и дърта...

Коментирай

Хахахах

преди 6 години

Майка му е по-заета да духа на Бирмата на някой остров и затова го е метнала на баща му....А той Божинов с какво желание си гледа детето....Да ти имам и родителите. ..

Коментирай

121212

преди 6 години

Мале, колко си злобна, за какво живеят такива като теб се чудя ?!

Коментирай

123

преди 6 години

В нормалните общества хората, които казват истината дори, когато е грозна ги наричат откровени, а в БГ веднага им лепват етикет "злобни". Кое от нещата, които съм написала не отговарят на истината! Тва на снимката не е ли кекс?! Толкова ли не можаха а детето да купят една тортичка за ЧР?! Колкото за Асито не е ли истина, че забива все млади лъвчета, при все, че клони към 40-стака?!

Коментирай

ха-ха

преди 6 години

Гледайте и самото клипче,има го в Блиц!Валерко изглежда доста тъжно и нелепо,полегнал на канапе ,а веднага след поздрава отново се гътна назад да спи-супер отегчено и стресирано дете!Не знам майка му Алисия на какво се радва в случая, аз разлика между Николета и Биляна не виждам освен във възрастта!

Коментирай

Ай

преди 6 години

Това сериозно,умно и възпитано дете сигурно баща му и жената до него с удоволствие го гледат.

Коментирай

да

преди 6 години

браво бе, 1 път и той е бил с детето си на празника му и веднага обиди към майката, за всяка майка е радост детето й да е щастливо , а това дете със сигурност се радва , че баща му последните 2-3 години, от като не е с Николета намира малко повече време за него

Коментирай

да

преди 6 години

като всяка дете на тази възраст, не му дреме, след като изненадата не е нещо , което да е УАУ за неговия вкус , чак стресиран едва ли е, със сигурност се чувства малко като на гости където и да е , освен при майка си

Коментирай

99

преди 6 години

Каква уникална изненада са му спретнали на детето!!! Бучнали свещичка в кекс от най-евтините в магазина без дори да махнат картонената опаковка... Ама не пропуснали да снимат великия момент, събуждайки детето в полунощ и навирайки му бутафорната "торта". И то наистина изглежда изненадано. Неприятно. На тия мозъкът им наистина е на решето.

Коментирай

0930

преди 6 години

горките деца - разкъсани между различни бракове, бивши, настоящи, ама едни тъпи овце -чалга певачка, футболисти и т.н. какво друго да направят

Коментирай

FDFD

преди 6 години

MHM 6TE I SE PENSIONIRAT I PREDNIQ I ZADNIQ VHOD NA RABOTNATA MAIKA

Коментирай

sss

преди 6 години

maikata zadqva mladi pi6ki

Коментирай

Ели

преди 6 години

А майка му на секс туризъм с млади момченца. Те хората и отгледаха детето на тая. Баби, братя, лели, бивши....Горкото не знае къде му е домът, кой майка, кой баща...И като гледам как тъжно гледа, далеч не е мечтаното парти за рожден ден.

Коментирай

99

преди 6 години

maikata po4iva. sportuva krevatno djudo

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.