Стефания Колева се търкаля с вехто ауди, плаща по 10 лева за паркинг

2266
23 Октомври 2016, 10:27


„Не смея да си взема по-нова кола, за да не ми я  откраднат като предишната”, оправдава се за 15-годишното си возило актрисата.

Стефания Колева кара 15-годишно „Ауди”, видяха през обективите си папараците на „ Уикенд”. Возил ото й не струва повече  от 3 хиляди лева и не  отговаря на статута й на театрална и тв звезда.

Актрисата не си купува по-нова кола, защото се страхува  от крадци. Тя вече има горчив опит с автомафията: предишното й транспортно средство - луксозен опел, беше задигнато пред блока й и така й не беше  открито.

"
Току-що бях изплатила последната вноска по лизинга на опела, когато ми го  откраднаха. Автомобилът беше много запазен, само на 4 години.  Оттогава съм се зарекла повече да не карам скъпи лимузини, които често са обект на посегателства”, обяснявала пред познатите си Стефания.

Т
ези дни тя бе заснета  от папараците ни да паркира старото си ауди на паркинга до Народния театър. За да може да остави колата си там, Колева плати на служителка на Центъра за градска мобилност цели 10 лева.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени