Стефания Колева отново се развежда? (Изнесе се от дома на съпруга си, влюбена в мъжа на Елена Петрова)

6505
15 Май 2014, 15:00


Щефи е изнесла багажа си от дома на архитекта Йордан Ликов, което дава поводи за клюки, че й предстои втори развод. Причината обаче не била несходство в характерите, а нов мъж – този на колежката й Елена Петрова, научи HotArena.net.

 

Според шушуканията в артистичната гилдия, Стефания Колева и вторият й съпруг били разделени от около месец-два. Извънбрачните грехове на актрисата обаче били от доста преди това, пише в. „Уикенд“.

 

Красивата Стефания залитнала по друг мъж, вече отегчена от 10-годишната си връзка, шест от която като официална съпруга на по-възрастния от нея архитект. Йордан Ликов е доста известен в професионалните среди, но не и в публичното пространство като съпруг на жена си.

 

Далеч по познат в светските среди обаче е новият любовник на актрисата, която откакто танцува в „Капките” се разхубави драстично, отслабна и се подмлади поне с десетина години. За поредният мъж до Стефания клюката спряга операторът Светозар. Същият придоби популярност като мъжа, заради който Елена Петрова бе пред развод с гръцкия си съпруг Аристотелис Фотилас.

 

Къдревалката ту го зарязваше, ту го залюбваше отново, но по последна информация е изживяла забранената си любов и се е върнала при мъжа си. Вече свободен електрон, бившият на Елена загравитирал около Стефания, която лесно поддала на изкушението.

 

Суеверни персони от театралните среди разпалено коментират, че актрисата се е урочасала да няма късмет в браковете. Понеже когато се омъжвала за първия си мъж, аниматора Владо Шишков, го направила с черна рокля.

 

Най-пикантната клюка обаче свързва красивата Стефания с Георги Първанов. В годините, в които Гоце ръководеше държавата, блондинката била резервната му любовница след Мариана Попова.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
chiko
преди 3 години
0
идиоти, в 'Капките' никога не е 'танцувала', защото там се пее, егати кретените
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени