Стефано Габана: Николета е майка номер 1!

https://hotarena.net/laifstail/stefano-gabana-nikoleta-e-maika-nomer-1 HotArena.net
Стефано Габана: Николета е майка номер 1!
Модният диктатор Стефано Габана за пореден път показа, че Николета Лозанова му е голяма слабост, видя HotArena.

Дизайнерът публикува в Instagram профила си колаж от корици на модни списания. На първо място е поставил снимка на Николета и дъщеря й Никол, публикувана в родно списание.

И друг път модният корифей е показвал симпатиите си към Николета.

Преди време Стефано, който е част от модното дуо Dolce & Gabbana, бе споделил в профила си в Instagram снимка от партито, за третия рожден ден на малката Никол. Майка и дъщеря бяха облечени в невероятни рокли на точки с флорални мотиви. Блестящата им визия не остана незабелязана от звездата. Тогава двете дами бяха избрали тоалет от колекция пролет-лято 2015 на бранда.

13 Коментара

о

преди 5 години

Това е твъъъъъъърде свободна интерпретация и прекалено абстрактно тълкуване на събитията, но щом според вас така е казал и това виждате в случката - добре, така да е! :D Аз не виждам да е коментирано нещо относно майчинските й функции, просто е споделил снимка на хора, които носят дрехите му - това, което него го интересува от маркетингова гледна точка. Много го интересува него Николета или еди коя си изобщо каква майка била. Няма други неща за които да мисли освен да анализира по снимка майчинството на Николета.

Коментирай

Джеки

преди 5 години

Николета е майка на снимка.

Коментирай

:)

преди 5 години

Важното е, че е споделил снимката на Николета и дъщеря и, пък дали е с цел маркетинг няма как да знаеш. Много други носят дрехите му, но не ги е отбелязал в профила си.

Коментирай

ani

преди 5 години

Nai-obiknoven montaj!dgfamily i dgmamma ne è bgfamily i bgmamma!

Коментирай

о

преди 5 години

Така като гледам това тук не е колаж със снимки на майки и дъщери в неговите дрехи, та да става дума за някаква негова си лична класация относно това коя била по-добра или по-лоша майка. Това са просто снимки на различни хора в негови дрехи, не снимки на негови познати майки, облечени в какво да е, така че явно фокусът тук пада не върху това коя каква майка e, нито изобщо върху майчинството, а именно върху дрехите, които нямат нищо общо с майчинството. Пък и дори да беше колаж от снимки само на майки, това пак не значи, че се опитва да ги сравнява именно по това как се справяли като майки и че първата снимка непременно значи, че тя е за "най-добрата" според него майка.

Коментирай

---0---

преди 5 години

Ай сиктир бе, писна ми от тъпоумните нагли лъжи на тая! НИКЪДЕ Габана НЕ Е казвал, НЕ Е писал, НЕ Е поствал "Николета е майка номер1". Това са колажи от снимки, които неговите служители правят на хора, облечени в неговите дрехи и качват в профила му. Който и да се облече и снима с негови дрехи има вероятност да попадне в тези колажи. Пфу!

Коментирай

Мария

преди 5 години

И както винаги ,българина започва да плюе-в това е най-добър.... Долна нация сме си и си заслужаваме положението .... Жалко,много жалко ....

Коментирай

Ева

преди 5 години

Прекрасни са! Малката много прилича на Валери. Ще си купя списанието.

Коментирай

НЕ НА ЗЛОБАТА

преди 5 години

ПРЕКРАСНА Е ....АЗ ЧЕСНО НЕ МОГА ДА РАЗБЕРА КОЛКО ДОЛЕН ЧОВЕК БИ ТРЯБВАЛО ДА СИ ЗА ДА НЕ ТИ СТАНЕ МИЛО ОТ ТАКАВА СНИМКА.....НО ТО ЗАВИСТА Е НАВСЯКАДЕ....

Коментирай

.

преди 5 години

Ти, ЧЕСНО, не е лошо да походиш малко на училище.

Коментирай

хм

преди 5 години

Че аз "плюене" не видях никъде. Има няколко ясни и категорични мнения. Това е. Каква "долна нация", какво "положение" си заслужаваме, от къде на къде ще се обобщава за "българина"... Доста елементарно - на ниво незавършен 8-ми клас. И тъпо.

Коментирай

Kurwe

преди 5 години

Kurwe kato majka si i shte ya nadmine sled wreme kato mnogo dolna kurwa.

Коментирай

Kurwe

преди 5 години

Glupachka, idi si izmii putkata..

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.