Stefano Gabanna за поред път оцени Николета и Никол (Фото факт)

https://hotarena.net/lubopitno/stefano-gabanna-za-pored-pat-oceni-nikoleta-i-nikol HotArena.net
Stefano Gabanna за поред път оцени Николета и Никол (Фото факт)
Николета и малката й дъщеричка Никол, която преди дни навърши 4 годинки, за пореден път доказаха, че са модни икони, видя HotArena.

Stefano Gabanna отново пусна фотоси в социалната мрежа на двете красавици. Никол е облечена като умалено копие на майка си. Роклите са от колекцията пролет/лято 2016 на Dolce&Gabbana.

Диадемата и сандалите, както и кърпата и обеците на Николета са на същата марка.

Stefano Gabanna не за първи път  споделя снимки на Николета и Никол. Миналата година той публикува кадри  от рождения ден на малката принцеса в социалната мрежа Instagram.

По подобие на повечето звезди, и дизайнерът всекидневно обновява колекцията си от снимки в мрежата, но измеждy хилядите вдъхновения, които полyчава на ден, той сподели и снимка, на която греят Николета и Никол и двете в тоалет от последната колекция на марката.

16 Коментара

Ева

преди 7 години

Браво!Но каквото и да прави Ноколета,напъване,работа.....Валери хубаво е излага!

Коментирай

хa-хa

преди 7 години

Сигурно Николетa, щеше дa си пререже вените aко Гaбaнa не я беше отрaзил. Нaли все пaк жевее зa дa събирa лaйкове.Детенцето е много крaсиво, но все пaк трябвa ли дa го " пудри" тaкa, кaто пудел.

Коментирай

Принцеса

преди 7 години

Как пък прецени, че Валери я е излагал хахаха. Николета има вроден талант да се излага, да създава интриги, да се забърква скандали, да пуска слухове за себе си с поредни любовници и какво ли още не. Валери пък е тъп като гъз с извинение, и умствената му дейност куца, и като футболист го няма. И двамата се излагат взаимно. Имам чувството даже, че се напреварват кой е по-тъп, та да може един ден, когато дъщеря им порастне да има повече материал, с който да се срамува. Резил.

Коментирай

13

преди 7 години

Защо споделя нейни снимки? Отговора е прост видели ли сте някога снимка от детския рожден ден на някое от децата на Анджелина Джоли, Мила Кунис, Виктория Бекам, дори на Уилям и Кейт. Не няма и да видим, защото за тях това е нещо тези моменти са сакрални и пазят тези моменти за себе си. Жалко как Николета използва дащеря си за да си прави снимки и да я споделя Стефано. Гледах предаването коментира, че фона на кризата в България някой се фукал със скъпи дрехи

Коментирай

голям праз

преди 7 години

Хо хо голям праз.Лудата се показала с детето което топирала

Коментирай

--

преди 7 години

Ха-ха... пъпчивите тинейджърки дали ще се вържат?... Такива като Стефано Габана имат сътрудници, на които това им е работата - да популяризират съответната колекция. "Технологията" е следната - Н.Л. се набутва за рокли /или пък евтини реплики, никой не знае/, плаща за фотосесия, пиарката на Н.Л. изпраща на пиарите на съответния дизайнер снимка/и, те пък се възползват и разпространяват по начина, който преценят... Това е. "Завиждайте, мърши!"... ха-ха...

Коментирай

ех!

преди 7 години

Хахахаха, това не се ли случи и миналата година , публикувала си снимка в сайта и естествено има лайк, като на всички останали, представете си ако всеки който си поръча статия, че снимката му лайкната какъв материал само аааааааааааааааахахахахахахах. Добре че са Хотлайнена та да и се връзват, че и детето постоянно набърква в лайната си тая. Смешна и жалка, да живееш с подеяния от бивш мъж и да се перчиш какво харчиш си е чиста доза простотия. Ама като няма колкото и се иска и си позволява неща само по разни случаи е така ;)!

Коментирай

!00 evro struva

преди 7 години

Ne e samo tova. Skoro se pisa, che tsenata da te "like"- ne daden dizainer e 100 evro. Taka, che i bez fotosesia, vseki moje da bade like-nat ot Gabanna, i t.n.

Коментирай

уау!

преди 7 години

Уникално постижение! Не стига, че се набутала за роклите, платила е за фризьор, гримьор и пр., платила е за фотограф, платила е на пиарката си да сътвори "новината", няма да се учудя, ако е платила и на пиарите на Габана за да бъде лайкната от "него" /то и за това си има тарифа, както за всичко в този бизнес/.... И накрая се е набутала и е платила на сайтчета като хотарена, за да публикуват "новината". И след всичката тая набутвация и излагация - си вярва, че е хипер-, мега- гига-изключителна и всички и завиждат... Да се спукаш от смях...

Коментирай

малоумна работа

преди 7 години

Колко ли трябва да си ограничен за да се радваш и да си пишеш статии за един лайк.

Коментирай

горица кючук парижовка

преди 7 години

ПАК ВАЛЕРИ ОТСВИРИ ДВЕТЕ ПИЯВИЦИ И ГИ ЗАЕБА САМИЧКИ В МОЛА ДА ГОНЯТ АНА И ЕЛЗА ХАХАХА ГОЛЯМ Е БОЖИНОВ, НАПОМПА ДВЕ ТЪПАНАРКИ А СКОРО ЩЕ ИМА И ТРЕТА ;))))

Коментирай

АзЪ.

преди 7 години

Благо Гергиев а.к.а. "Джийзъс Крайс Супастар" ;-) (пояснявам за чалгарите, не чули никогда кво е рок опера, ежели па таа на Уебър – Jesus Christ Superstar) го е турил у малкия си джоб , щот не само набичи трето бебе, ама и го набичи на татарка, при тва богаааааата татарка с мнооооого богат тати. Тва е палажението, да паладейш. Муахахахах.

Коментирай

ПИТАМ ???

преди 7 години

А, ТОЙ ЗНАЕ ЛИ???? .....КОЛКО СТЕ ЕЛЕМЕНТАРНИ И ПОСРЕДСТВЕНИ ТОВА ЛАЙНЕНИТЕ САЙТОВЕ В БЪЛГАРИЯ! ИЗПРАТИЛА СНИМКИ ДО СТРАНИЦАТА МУ И ПОДДЪРЖАЩИТЕ СЪЩАТА ЛАЙКНАЛИ СНИМКАТА. И ВИЖТЕ, СТЕФАНО ГАБАНА ПРОСЛОВУТИЯ В ЦЯЛ СВЯТ ГЕЙ СЕ Е УМОПОМРАЧИЛ ОТ СПЕЧЕНАТА, ЧЕРНА И СЪСУХРЕНА ЕДНОМЕТРОВА БЪЛГАРКА С НЕИЗЯСНЕН ПРОИЗХОД БЕЗ НИКАКВО ОБРАЗОВАНИЕ И РЕАЛНА ПРОФЕСИЯ - НИКОЛЕТА ЛОЗАНОВА! И БАЛАМУРНИЦИТЕ В БЪЛГАРИЯ ЛАЙКВАТ ЛИ ЛАЙКВАТ И СЕ ПРЕХЛАСВАТ ПО ЕДНИ ЛЪСКАВИ ФОТОШОП СНИМКИ НА "ПОСЛЕДНАТА БАСМЯНА КОЛЕКЦИЯ С ЖАБЕТА И ФРИНТИФЛЮШКИ КОЯТО РОКЛЯ И АЗ БЕЗ ДА СЪМ ДОЛЧЕ § ГАБАНА МОГА ДА УШИЯ НЕ ПО-МАЛКО ДОБРЕ. ГОЛЯМА ПАРОДИЯ СМЕ ТОВА БЪЛГАРИТЕ. И ТРЯБВА ДА РЪКОПЛЯСКАМЕ И ВЪЗДИГАМЕ В НЕБЕСАТА ЕДНА ПРОПАДНАЛА ПРОСТИТУТКА, КОЯТО С П*ТКАТА СИ ПРОГРЕСИРА НАВСЯКЪДЕ. СРАМ ЗА БЪЛГАРЩИНАТА! ДОБРЕ,ЧЕ НЕ СЪМ В БГ ДА ГЛЕДАМ ДИРЕКТНО ТОЗИ ПОЗОР И ПРОСТОТИЯ! УПАДЪК НА ОБЩЕСТВОТО!

Коментирай

Биже,какво говориш!

преди 7 години

Какво приказваш? Те , освен чалга друга музика и клубове не посещават. Рок операта " Superstar" и за Jesus Christ Superstar не са и чували. Да не говорим за метъл групите... там сигурно ще кажат, че само лудите и наркоманите слушат тази музика. Манталитет и култура! Остави тези рогове ! Нека си умрат в тинята, където са заглъзнали и да си мислят, че са велики!! Между другото, как се качват тези снимки към коментарите тук?

Коментирай

АзЪ.

преди 7 години

Картинка си слагаш кат се регистрираш. Горе у десно требва да е, къде пише Вход. На мене ми се наложи, понеже некъв тъпак ми пишеше с ника и така поне да се вижда, че АзЪ съм си аз, а не друго лице. При регването имаш опция и за картинка. Избираш си неква, прикачваш и работата заспива. Не е кой знае ква сложнотия, само имаше ограничение за големината, като у всеки по–читав форум.

Коментирай

klozeta

преди 7 години

БОЖИНОВ-ПРЕЗИДЕНТ !

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.