Стефка Костадинова призна: Загубих детето си в шестия месец!

2499
05 Май 2015, 12:24


Драматична изповед пред Кристина Патрашкова направи световната шампионка Стефка Костадинова. Тя призна, че е загубила дете заради тежък пътен инцидент, научи HotArena.

Шампионката по висок скок има 20-годишен син от първия си брак с треньора Николай Петров. Тя обаче забременява отново от настоящия си съпруг Ники Попвасилев.

Щастието от очакването на двойката е помрачено от катастрофа, при която Стефка губи детето. Както и шанса да забременее отново.

„Бях бременна в 6-и месец, но претърпях един тежък инцидент и... дотам свършиха моите мечти за второ дете. Повече не успях да зачена“, каза просълзената Костадинова.

Преди години, когато се разбра за спонтанния аборт, в публичното пространство изтече информация, че е направила спонтанен аборт, се появиха куп слухове. Едни гласяха, че е жертва на съпруга си, други, че е паднала в банята.

Имаше дори коментари, че е била пребита или, че е взимала наркотици. С признанието си тя сложи крайна всички тези слухове.

Напоследък драматичните ситуации в нейния живот са станали твърде много. Първо тя изгубила баба си, след това дядо си, а миналата година погребала баща си Георги.

Опора в тези трудни моменти й дава синът й. Двамата се разбират прекрасно.

„Не се чувствам като негова майка, а по-скоро сме като брат и сестра. На една родителска среща в трети клас отидох за първи път и тогава разбраха, че съм му майка.

Но Ники (бившият й съпруг — б.а.) много се грижеше за него. Възпитава го като мъж, как да се храни, да не прекъсва големите хора, как се говори на „вие“, „моля“, „ако обичате“, хвали се гордата майка.

С бившия си съпруг и до днес поддържа топли отношения, а за втория си съпруг казва, че го познава отдавна. Първо били приятели, но няколко месеца след развода се срещнали случайно на парти. Припламнала искра и се събрали заедно без много да му мислят.

Освен всичко това, Стефка Костадинова си припомня и за срещите си с Ванга. Първия път било, когато се връщала от Гърция. За да й гледа Ванга, спала със захар под възглавницата и едва не била отпратена от нея.

Ванга обаче дошла по-късно и още преди да са разменили няколко думи, й казала: „Махай се, ти много закъсня“. След това й казала: „Всичко в твоя живот ще бъде от втория път“.

Което Стефка Костадинова признава, че е абсолютно вярно.Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени