Стелла, обичам те!

2640
30 Май 2013, 10:25


Една от звездите в „Денсинг старс“ Наско Месечков публично се обясни в любов на партньорката си Стелла Ангелова. Танцьорът толкова сериозно е хлътнал по блондинката, че не спира да декларира чувствата си към нея, дочу HotArena.net.

 

Искрата припламнала още в момента, когато Месечков подал ръка на Стелла за запознанство. Това призна танцьорът, който насетне официално коментира отношенията си с каскадьорката във „Фейсбук”.


„Нашите лица говорят с каква емоция и преживяване правим танците си. Двамата със Стелла сме преживели нещо много страшно и аз се радвам, че животът ми бе споделен с нея.“, сподели Месечков.


По думите му и извън сцената двамата ще останат заедно, както досега. „Ние пак ще останем заедно, защото сме като една капка, разделена на две - толкова много се допълваме. Стелла, обичам те!”, сподели той.


Техни познати разкриват, че Стелла е по-малко отдадена на връзката им. 40-годишната каскадьорка не спирала да повтаря на влюбения младеж, че не желае сериозна връзка.

 

„По тази причина Стелла определяла връзката им по-скоро като отворена. Двамата можели да правят каквото си искат, а в същото време да делят и леглото.

 

Значително по-добре финансово уредената Стелла обичала да прави скъпи подаръци на Месечков, с които още повече го привързвала към себе си. Тя вече го заведе в Барселона за Великден, а сега двамата планират и пътуване до Щатите, където тя живее повече от 20 години.

 


Говори се, че танцьорът се надява в Щатите да успее да изгради бъдеще с каскадьорката. И дори се хвалел пред познати, че Ангелова му търси работа като инструктор в някоя холивудска танцувална школа, пише „Всеки ден“.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
х
преди 5 години
-2
наско е педераст.толкова
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Калинка
преди 5 години
-1
Да бе.Са кво излиза? Че всички в Денсинг стар са гаджета....аре стига.Всички искат да спечелят.Това да и се прават зорлем на луди.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени