Стига толкова! Михайлов остави Алисия и се връща в Турция! (Певицата пък отива с Валери на море)

https://hotarena.net/laifstail/stiga-tolkova-mihailov-ostavi-alisiia-i-se-vrashta-v-turciia HotArena.net
Стига толкова! Михайлов остави Алисия и се връща в Турция! (Певицата пък отива с Валери на море)

Времето за лентяйство и баровщина в българските тузарски морски курорти на Ники Михайлов изтича, узна HotArena!

 

Вратарят потегля към Турция утре, тъй като му предстои лагер с колегите му от футболния клуб „Мерсин“.

 

Любимата му Алисия, обаче, няма да го последва. Източници на HotArena, близки до изпълнителката, споделиха, че певицата има други планове – готви се да ходи на море със сина си Валерко.

 

Все още не е ясно дали ще заведе малчугана на нашето Черноморие, или ще го зарадва с пътуване и плаж в чужбина.

 

На певицата й било тежко, че е дошло отново време да се раздели с Михайлов. Последните седмици с него били доста хубави, но заради работата и детето й, тя няма как да бъде до него и в южната ни съседка.

15 Коментара

1

преди 8 години

Отношенията им май са на приятели с привилегии, отколкото на двойка.

Коментирай

бон тон

преди 8 години

Ася защо е направила такъв циничен жест на обща снимка с детето си?

Коментирай

ели

преди 8 години

Стига толкова???Ха ха!!Вие ли ще им казвате къде и колко???Нормално е като майка да слага синът си на първо място,естествено че ще го заведе на почивка и докато е ваканция ще прекарва максимално повече време с него!

Коментирай

опс

преди 8 години

Кое му е циничното , да даваш целувка??? Май нещо бая се увличате, че чак смешни сте понякога! Май, циничната се оказа ти в случая!

Коментирай

смях

преди 8 години

И как реши точно ти? ха ха хаа

Коментирай

е нема що

преди 8 години

Дори не разбрах смисъла на статията! Но, пък и аз.... търся смисъл в "журналистическите шедьоври на "ХотАреха?!?

Коментирай

:X

преди 8 години

Kogato edna jena iska da e s muja, koito obicha se mesti pri nego ili toi pri neq, taka razdeleni ne moje da se jivee dulgo, a te go pravqt veche 4-5 godini, koeto oznachava, che nikoi ne si dava zor za drugiq, kakvoto stane-stane. Ne e na vsqka cena da sa zaedno. A shto se otnasq do morenceto na Valerko, nali predi vreme Alisia reveshe, che malkiq e sviknal na pochivki po Dubai i bashta mu trqbva da plashta za takiva razhodki do Dubai minimum po dva puti na godina. Tazi informaciq fenchetata i mai sa q zabravili kato q izkarvate Alisiq golqmata sveta voda nenapita. Edin dol drenki sa s tupata Nikoleta, dvete merkantilni kurvi gotovi na vsichko za pari. Ne sa stoka i dvete.

Коментирай

789

преди 8 години

Жестът не означава целувка, а че обича лиз близ по катеричката.Ограмотете се малко с модите хахаха

Коментирай

Ha--haahaaah

преди 8 години

И аз така :)))

Коментирай

MAIA RYSEWA

преди 8 години

kolkoto i da gi razdeliate....ne stawa....obi4at se i sa mn. goteni...niki ima zadalgenia....alisia 6te wodi walerko na more....a ne da se gazi kato swirkoleta po snimki i diskoteki s fiki.....i pak sa si zaedno.....radwame im se.....

Коментирай

Анна

преди 8 години

Нека да ти припомня, че Алисия, а не Николета беше жената, която когато беше с Валери заряза кариерата си и беше неотлъчно с него в Италия. И на края какво стана??? Понеже много го уважаваше той от благодарност направи това, което всички знаем... Явно е преценила, че трябва да обича себе си повече от другите, и че трябва да поставя себе си и детето си на първо място, което е правилно. И все пак не може да ходи на лагери с него, нито един спортист не е помъкнал жена си с него по лагерите.

Коментирай

123

преди 8 години

Чак пък неотлъчно не е била. Фенчетата на Асето май много бързо забравиха колко смешна и нелепа беше в опитите си да се прави на Виктория Бекъм. А през периода докато беше с нея Валери не можеше да се оттърве от контузии, така че каквато Никлузета такава и Ася само пари са им в големите и празни тикви.

Коментирай

х, 123

преди 8 години

пишеш , колкото да не заспиш тук... не се прави на много веща в нещата, защото чак ставаш смешна.... цитирай си жълтата преса и си свири ... друго е видимо ,че не ти се отдава!

Коментирай

имаш да взимаш

преди 8 години

Когато беше с Алисия, Божинов играеше в Манчестър сити, Ювентус, Португалия..... с Николета стигна до трето дивизионен отбор и Левски ... Откакто се раздели с Николета, пак отиде поне в престижен за страната си отбор. Напредък все пак! Тази влачи към дъното всеки допрел се до нея- заразна кучка!

Коментирай

мдаааа ...Турция не е в Америка

преди 8 години

И в момента са в Турция заедно ... Всеки свободен момент... нека си ги "разделят"....

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.