Стоян Алексиев изпъден на улицата, надява се на шестица от тотото, за да задържи палавата студентка (ФОТО)

1671
28 Септември 2017, 12:50


Стоян Алексиев остана без дом и без пари, узна HotArena.


Палавият 66-годишен актьор още не може да повярва каква грандиозна каша забърка заради страстта си към младите девойки. Звездата от "Откраднат живот" напоследък се опитва да не влиза в медийното полезрение. Но папараците го дебнат постоянно по петите и преди дни отново го изловиха с 22-годишната Ивана. Все пак, бай Стоян гледа да спазва приличие и доста рядко може а бъде забелязан по софийските улици със студентката.


Двамата са свили своето любовно гнездо в скромна квартира близо до софийския център. На Стоян Алексиев му се наложило да търси покрив над главата си след като бил позорно изгонен от съпругата си Надежда. Тя дълго търпяла всички унижения и цялата помия, която се излива върху тях, но накрая й писнало. И то до такава степен, че дори сменила бравата на семейния дом, за да не може неверният й мъж повече да припари до него!


Сега Стоян Алексиев се скита немил-недраг и гледа да не се забърква в нови скандали, защото и работата му виси на косъм. След като ангажиментът му към "Откраднат живот" приключи, актьпрът в пенсионна възраст разчита еиднствено на скромната си заплата от Народния театър. За малко и без нея да остане, но шефът Мариус Донкин все пак се смили над него, пише "Ретро".


Но с мижавите пари от пиесите доста трудно се плаща квартира и се гледа младо гадже. Затова Стоян Алексиев се надява късметът да му се усмихне и почти всеки ден го пробва в най-близкия тототункт. Явно се надява, че с една шестица ще оправи всички каши, в които се забърка...

Най - актуалните модни тенденции за дамите на едно място!Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
123
Преди 1 година
0
актьпрът!!!? Тототункт!@? ХАХАХАХАХХА СМЯЯЯЯХХХХ
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени