Стоянка Мутафова олекна с 60 бона след обир в дома й, актрисата е разорена + замесена ли е Муки

2462
15 Юли 2016, 11:32


На 94-годишна възраст Стоянка Мутафова се оказа напълно разорена. Абсолютно всички спестявания на г-жа Стихийно бедствие са откраднати по време на обира в дома й преди няколко месеца, научи HotArena.

Първоначално се смяташе, че става дума за 3-4 хиляди лева, и дори полицаите бяха заподозрели дъщеря й Муки. Тя от години присвоявала дребни суми от майка си, тъй като залагала в бинго зали. Вчера обаче се оказа, че липсващите пари са доста повече – около 60 000 лева. Категорично е доказано, че щерката на актрисата не е извършила обира. Възможно е обаче да се е изпуснала пред някой близък и той да е използвал отсъствието й, за да тършува в апартамента. В жилището злосторникът е нахлул през прозореца.

„Това са всичките пари, които мама има! Останали са й някакви дребни суми в 2-3 банки, с които погасяваме сметките. Разорени сме! Не знам какво ще правим, Стоянка е много разстроена от случая“, призна през сълзи дъщеря й Мария Грубешлиева.

Полицаите били потресени, че такава огромна сума е била държана в жилището. Пред ченгетата щерката не могла да даде смислено обяснение защо има толкова много пари в брой, а не ги е внесла в банка. Муки признала, че след фалита на КТБ Стоянка загубила вяра на банките и настояла дъщеря й да изтегли всичко. В сметките оставили 3-4 бона, с които да плащат текущите разходи, пише "Всеки ден".

До момента няма заподозрени за обира. След случилото се всички съседи на Мутафова били повикани на разпит в полицията, включително и Калоянчеви. Оказало се, че никой не е чул или видял каквото и да било. Чистачката на актрисата, която уведомила органите на реда за обира, била подложена два пъти на детектор на лъжата, обаче го издържала и съмненията към нея отпаднали.Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Иииибре
преди 6 месеца
0
Мукито е като кърлеж !
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
преди 2 години
0
Не я е наказал Господ, сама се е скопосала.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Иван
преди 2 години
-2
Ами Муки да се хване на работа.Жал ми е за г-жа Мутафова,Господ я е наказал с мързелива дъщеря.Не е приятно да те оберат,но те не са единствените,пък и имат имоти ,не са на улицата.Не ,че , не заслужава ,но г-жа Мутафова /мойте уважения към нея / получава и персонална пенсия от 700лева.На фона на толкова бедни , ограбени пенсионери е нелепо да се оплакват.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
less
преди 2 години
-1
е как муки ще тръгне на работа, като е 60-годишна. досега няма и един работен ден тая кукумявка. яде и пие парите на майка си и не й дреме.


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени