Стоянка Мутафова отряза Кичка Бодурова

1855
23 Май 2017, 13:00


Стоянка Мутафова е отрязала Кичка Бодурова за турне в Испания, разбра HotArena.


"Отказах на Кичка. Вчера дойде у нас, донесе подаръци, щастлива, усмихната, а аз й отказах турне в Испания. Честно да си кажа, страх ме е. Не само за здравето, вече ми е трудно да пътувам извън България."


Това сподели пред "България Днес" голямата Стоянка Мутафова, която не се присъедини към Кичка Бодурова на турнето й в Испания на 22 май.


Кралицата на комедията Стоянка Мутафова и нейната дъщеря Мария Грубешлиева щяха да бъдат специални гости на Кичка. "Мъчно ми е, че не се присъединихме към нея, но мама се притеснява от пътуването. И кой знае какво й е в душата, както се казва, всяко зло за добро, аз не я карам да прави нещо, когато е притеснена. Но и аз като нея много обичам Кичка", каза от своя страна и Мария Грубешлиева-Муки, дъщерята на Стоянка.


"Не съм се отказала още от участие тук, в страната, в турнето на Кичка. Ще видя как ще се чувствам, така че най-доброто предстои", категорична е Стоянка, като Муки също може да се присъедини на сцената с майка си в някои от скечовете. "Само дано всичко да е наред, смятам, че тук, в страната, мама ще играе. Тя е притеснена повече за чужбина, но у нас няма от какво да се тревожи", смята Муки.


Причината за участието на Стоянка в концертите от турнето на певицата е тяхното дългогодишно приятелство, както и фактът, че Кичка Бодурова празнува 40 години на сцената тази година. Тя решила да покани за юбилея Мутафова, защото преди 40 години кариерата й започнала на една сцена именно с нея. Първото турне в живота на Бодурова било с голямата актриса и Георги Парцалев - те разсмивали публиката, а тя пеела. Парцалев дори се шегувал, че иска да се ожени за младата певица.Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
maia ryseva
преди 12 месеца
0
to za myketo...we4e e kasno...ma to po staro izglegda ot maika si be..,,
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени