Стоянка Мутафова се прости с любимата си вила (Актрисата принудена да продаде дома си в Драгалевци)

2443
08 Юли 2017, 16:00


Стоянка Мутафова продаде къщата си в Драгалевци, разбра HotArena.


За това призна самата актриса, която се е принудила да вземе тежкото за нея решение след нелеп инцидент.


"Продадохме виличката ни в Драгалевци, моето любимо място през лятото. Не можех обаче вече да живея там сама. Паднах - тръгнах да простирам и се подхлъзнах, счупих си ръката. Бях безпомощна с часове. Дъщеря ми Муки спешно дохвърча с такси от София да ме закара в болница. В най-голямата жега аз лежа на тревата безпомощна. Беше кошмарно. Тя пък не можеше да дойде да живее тук и да остави сами котките в апартамента. После ми забрани да живея във виличката. Била съм беззащитна. Така се и оказа."


Това призна с тъга Стоянка Мутафова, прощавайки се с най-любимото си кътче сред природата. Тя беше намерила човек, който да се грижи за градината, за цветята, за доматите и тиквичките, които с години хапвала на трапезата си. Обожава това място - малко живо кътче природа. Със смях споделяше, че е заобиколена от зидове на новобогаташи, но държеше на своето любимо зелено нейно дворче с градинка в полите на Витоша.


Не можа да го запази. Тъжна е. "Човекът, който го купи, обеща, че за мен винаги ще има едно ъгълче, една стаичка, където да си върна спомените",  казва актрисата, предават от "24 часа".


Вилата в полите на Витоша е сглобяема къщичка "финландски тип" и е подарък на актрисата от покойния й съпруг Нейчо Попов. Малката къща, само с две стаи и миниатюрна кюхня, изглежда като декор за филм. Но винаги е била оазис на спокойствието за госпожа Стихийно бедствие.


Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Майко,мила......
преди 11 месеца
0
Муки не можела да остави котките,затова оставила майка си сама!!!!Е това е върха на простотията,честно!Разбирам,ако има деца,или семейство,даже ако е ангажирана с много работа,пак разбирам,но котките,пред майка ти!Да не дава Господ,на никого такива небрежни деца.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Он
преди 11 месеца
0
Е, няколко години ще имат с Муки за хляб и кисело мляко, освен за лекарствата!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени