Стоянка Мутафова се заинати, не иска да лежи в болница! (Подробности за състоянието й)

781
26 Август 2017, 14:00


Великата актриса Стоянка Мутафова пак го закъса със здравето, научи HotArena.


Госпожа Стихийно бедстивие вече си е на възраст и най-малкият здравословен проблем може да има фатални последствия за нея. Но тя за пореден път доказа, че театърът за нея е по-важен от здравето й. От известно време актрисата се подвизава по родното Черномире, където изненсе няколко спектакъла Поредните са утре и другиден в Поморие. 


Госпожа Мутафова все пак успява да съчетае полезното с приятното и релаксира в родния ни курорт. На плажа няма как да я видите, само на вечерни разходи с дъщеря й Муки и кучето й. Но спокойствието на великата Стоянка бе помрачено от пореден здравословен проблем. От скоро тя има голям оток на единия си крак и инфектирана рана. Първоначално тя била обгрижвана от медицинска сестра, върху която се хвърлят обвинения, че само е влошила състоянието на Госпожа Стихийно бедствие.


Муки някак успяла да убеди майка си да посетят специалист и двете отишли в голяма болница в Бургас. Там Мутафова била проета подобаващо и обгрижена така, както заслужава. Лекарите я умолявали да остане няколко дни под наблюдение в медицинското заведение. Но Стояна отказала с типичната си артистичност, пише "Телеграф".


Тя била категорична, че просто няма как да пропусне насрочените си представления. 95-годишната актриса не веднъж е доказвала, че трябва наистина да е в много лошо състояние, за да не излезе на сцената. Муки също коментира през усмивка, но и с притеснение, че майка й често изграе с бинтове и лепенки, но пък театърът е това, което я държи!

Големи намаления на качествени дамски стоки! Вижте в WomanShop


Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2019. HotArena | Всички права запазени