Стоичков, Пената, Гонзо и треньорът на „Партизан“ единни : Божинов, ти просто си дебел! (Валери изпадна в дълбока депресия)

https://hotarena.net/laifstail/stoichkov-penata-gonzo-i-treniorat-na-partizan-edinni-bojinov-ti-prosto-si-debel HotArena.net
Стоичков, Пената, Гонзо и треньорът на „Партизан“ единни : Божинов, ти просто си дебел! (Валери изпадна в дълбока депресия)
Треньорът на Валери Божинов в \"Партизан\" Иван Томич му е вдигнал мерника, узна HotArena.


Наставникът на сръбския отбор е поредният виден футболист, който в прав текст заявява на Валери Божинов, че не става за футбол. Причината не била толкова в липсата на умения, въпреки че и тя е видна, а в килцата отгоре, благодарение на които Божинката е станал доста тромав и не си дава много зор на зеления терен.


Миналата седмица Божинов изненада всички като вкара гол, но треньорът му никак не се е трогнал от този факт. След мача Томич заяви, че \"Божинов има страхотно чувство за игра, но килограмите му са недопустими за професионалния футбол\". С това той закопа славещия се с голямото си самочувствие Валери, който веднага е приплакал на дружката си Иван Бандаловски.


Божинов изпаднал в депресивно състояние и малко по малко започнал да осъзнава каква ще е съдбата му, ако не се вземе в ръце. Треньорът на \"Партизан\" споделя мнение, което преди това футболистът е чувал от Христо Стоичков, Любо Пенев и Георги Иванов - Гонзо. Всички те го определиха като дебел и негоден за мачове на високо ниво.


Заради резила си у нас, Валери се изнесе в Сърбия, но и там успехите му са доста колебливи. Томич е гневен, че Божинов се фука с голове срещу треторазрядни отбори, а за важните срещи все си намира извинения, за да не му се налага да търчи истински и да стане ясно колко може или по-точно не може, пише \"Телеграф\".


Бандаловски кратко и ясно му разяснил, че ако не влезе във форма, скоро не той ще бие шутове, а на него ще му бият шута. Валери обаче бил с безизходица, защото страстта му към храната се оказва по-силна от желанието да бъде футболист. Божинов мрънкал като госпожичка, че просто не може да спре да яде. Ами то си трябва воля и характер за тази работа!


Заради тежката дилема храната или футбола, Божинката бил се депресирал сериозно. Налегнали го и притеснения, че е загубил не сам спортната си форма, но и физиката, която единствена преди му гарантираше завоевания на нежния фронт.

С килограмите отгоре вече и \"малките котета\" не му връзват, та затова се е преориентирал към 39-годишната фризьорка Биляна Дол. Нищо чудно скоро и тя да му бие шута и Божинов да се върне у нас с подвита опашка, дебел и самотен.

7 Коментара

1234567

преди 7 години

Вие нормални ли ств??Този,който съчини това е някоя14 годишна с празна кратуна или журналист???Господи какъв "журналистически" стил??Оппсссс.....сори....та това си крещи,че Клозетка Лозанова го е съчинила.Типично нейно мислене..на тъп урунгел!!!!Боклук

Коментирай

Getsbi

преди 7 години

16 gola..gol masitor a tyk pi6at gluposti

Коментирай

глупости

преди 7 години

АААА МОЙТО ИЗВИНЕНИЯ , НО ВЧЕРА ИМЕННО В СРЪБСКАТА ПРЕСА СА ГО СРАВНИЛИ С МЕСИ. ГОЛЪТ МУ БИЛ В СТИЛ МЕСИ, ТАКА ЧЕ ЗЛОБАРЕВА ЗНАЕМ ЧЕ СИ МНОГО ЗЛОБНА И ЗЛА ЖЕНА НО НЕДЕЙ ТАКА МОЛИМ ТЕ, ВСЕ ПАК МОЖЕМ ДА ЧЕТЕМ И ОСВЕН ТОЗИ МАХЛЕНСКИ И ФАЛШИВ САЙТ ИМА МАСА ДРУГИ КОИТО ПРЕДПОЛАГАМ ВСЕКИ КОЙТО ЧЕТЕ ТУК ПОСЛЕ ПРОВЕРЯРВА И НА ДРУГО МЯСТО ;) НА ВАС НЕ ТРЯБВА ДА ВИ СЕ ВЯРВА КАТО ЗНАЕМ КОЙ ПОРЪЧВА СТАТИЙКИТЪЕ ЗА НЕГО АЙДЕ МОЛЯ, АМА МЕРСИ. ИНАЧЕ ВИЕ СИ ПИШЕТЕ, ЛОШО НЯМА.

Коментирай

Tod Mod

преди 7 години

Ахахахаха сравнили го с Меси. Нашия Вальо от треторазрядния Партизан и Меси. Ще се напикая от смях.

Коментирай

Trol

преди 7 години

Валери ясно и показа на Курвалета Клозанова,че и една стара таратайка е ПО-ДОБРА от нея и за предпочитане.От това по-голямо унижение НЯМА!!А тя и Грозева могат да си пишат статии против Валерката в стил"малоумна съм" и пак автогол..като с Алисия.Колкото по я плюят,толкова по-обичана е тя!!Джуджето с лице гюдерия е откачило от злоба...хаххаахх

Коментирай

Еmilia

преди 7 години

клозетоо,марш!

Коментирай

A

преди 7 години

По прекалил е, с фитнеса, затова се вдървил.Сигурно, така пичетата, му връзвът повече.Не че, има кой знае какви умения.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.