Стоичков влиза във „Фермата”, прибира 350 000 бона за две седмици

1598
16 Юни 2016, 15:00


Още по-напрегнат и интересен се очертава да бъде новият сезон на „Фермата”, стартиращ тази есента в ефира на Би Ти Ви. Популярният формат отново ще провокира участниците да се приспособят към условия, в които не са попадали досега, но този път към обикновените хора ще се присъединят и популярни личности, готови да се изправят пред предизвикателството на селския живот, научи HotArena.

Самият Христо Стоичков в момента води усилени преговори с предаването, научи сензационно „Уикенд”. Продуцентите се опитват да убедят Камата наесен да зареже удобствата на модерния свят, за да влезе в ролята на фермер.

Ицо, който неотдавна празнува 50-годишен юбилей, се е съгласил да се включи в шоуто за две седмици. Неговото условие е да му бъде изплатен хонорар от 350 000 лева. Той изобщо не се притеснявал от мизерните условия, в които ще се наложи да живее и с интерес очаквал да се потопи в атмосферата на селския живот. Стоичков нямал търпение да работи на нивата, в обора и курника, без да ползва нито едно от постиженията на съвременната цивилизация. Той обаче пожелал да остане в предаването само 14 дни, тъй като ангажиментите му в Маями не позволявали по-дълго отсъствие. Двете му дъщери Мика и Христина още отсега са се зарекли, че няма да изпуснат епизод от предаването и ще следят под лупа фермерските изяви на баща си.

Според запознати легендарният футболист договорил участието си във „Фермата” още когато предоставил на Би Ти Ви правата за излъчването на бенефиса по случай 50-годишния му юбилей. Медията имаше привилегията да е не просто основен партньор на събитието, но и продуцент на телевизионния проект „50 години №8”.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени