Стойко Сакалиев направи милиони от руснаци! Вижте с какво ги омайва

https://hotarena.net/laifstail/stoiko-sakaliev-napravi-milioni-ot-rusnaci-vijte-s-kakvo-gi-omaiva HotArena.net
Стойко Сакалиев направи милиони от руснаци! Вижте с какво ги омайва

Бившият нападател на ЦСКА Стойко Сакалиев може и да не стане милионер от футболната си кариера, но вече е спокоен за старините си, След като напусна терена играчът се е посветил на брокерството на недвижими имоти, узна HotArena.

Решението да загърби изцяло спорта изцяло било трудно за Сакалиев. След като прекрати кариерата си, той няколко години се опитваше са се добере до позиция в родните футболни школи. Да се преориентира от мениджър в треньор, но никой не го приемал сериозно. Уменията му били безспорни, но характерът непостоянен, което се оказало пречка.

След като не успял да стартира със собствено заведение и търговия с дрехи се насочил към продажба на недвижими имоти. Макар да не владее идеално нито руски, нито английски, футболистът успял да компенсира с чар и отдаденост пред потенциалните клиенти и им разкривал неподозираните възможности за инвестиция в България.  „Сега като брокер вади колкото в годините, когато играеше в ЦСКА, че и отгоре“, хвалят уменията му запознати в бранша.

3 Коментара

Haha

преди 5 години

Няма как да извади кой знае какви пари като брокер :)

Коментирай

Охххх

преди 5 години

Но вади огромен... пробвала съм и е ненадминат

Коментирай

Запознат

преди 5 години

Какви милиони, раздава брошури на летището.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.