Столичен вестник: Николета прелъсти Филип Плейн! Алисия се изплаши и избяга

https://hotarena.net/pod-pricel/stolichen-vestnik-nikoleta-prelasti-filip-plein-alisiia-se-izplashi-i-izbiaga HotArena.net
Столичен вестник: Николета прелъсти Филип Плейн! Алисия се изплаши и избяга

Редакторска плесница

 

Николета Лозанова прелъсти Филип Плейн, врагинята й Алисия се уплаши и избяга.

 

С това заглавие гръмна столичен вестник, според когото тв водещата и световноизвестният дизайнер флиртували по време на посещението му у нас, научи HotArena.

 

Тъй като двамата се познавали отдавна, НиЛи била сред ВИП гостите на събитието на Плейн. Нещо повече – именно тя го убедила да открие бутик в София, като дори предложила да бъде лице на марката му без пари.

 

На афтъпартито на Филип Плейн Николета се появи заедно с най-близката си приятелка Андреа, като пак според „България Днес“, Лозанова цяла вечер флиртувала с дизайнера.

 

Факт е, че от снимките, които ви показахме, двамата демонстрират близки отношения и на Филип Плейн видимо му е приятна компанията на тв водещата. Това обаче не бива да учудва, тъй като двамата се познават отпреди.

 

Филип Плейн мина и без Алисия

 

Другата любопитна подробност от събитието бе отсъствието на фолк дивата Алисия.

 

Първоначалното фурията бе заявила намерението си да присъства на откриването, но в последствие явно се е изплашила нещо.

 

И е взела правилното решение да не дойде. В крайна сметка звездата на Ара стана модна икона благодарение на факта, че носи дрехи само родно производство.

 

Алисия и любимите й братя не са обличали Филип Плейн, откакто тя скъса навремето с Валери Божинов. Докато певицата и футболистът бяха заедно, Ася предпочиташе дрехи на известни световни модни дизайнери.

 

През същите тези години обаче нито веднъж не беше избрана от капацитети за Модна икона. Звездното признание настъпи едва след това - в ерата на Ники Михайлов, и поради факта, че той, за разлика от Божинов, далеч не беше толкова щедър…

 

М. Грозева

89 Коментара

dokazano za poreden pyt

преди 8 години

курвата си е курва ,а майката си гледа детето надали някои друг е по -важен

Коментирай

ha ha

преди 8 години

partito 6te6e da mine i bez nikitu ama tq se nabutwa nawseki ,no typacite kato bojo svyr6iha

Коментирай

:)

преди 8 години

Na kakyv ezik mu e predlojila da otkrie butik? I 100% mu e napravila MNOOGO BEZPLATNI NESHTA tozi parcal ne se sprq da se predlaga navsqkude i da si otvarq krakata za dreshki i slava. Trqbva da ti dadyt priz Nikoleto Kurva nomer 1 na Balkanite!!!!!!

Коментирай

Бъбреци

преди 8 години

Как да и дадат приз,нали първо триабва да те детронира?!

Коментирай

Galq

преди 8 години

Te se celuvaha na sapareto i sled tova si trygnaha dvamata za ruka

Коментирай

Haide pak zlobarskite komentarcheta

преди 8 години

Kakvo te interesuva kakvo mu e predpagala, na kakuv ezik i pr.?? Fakt e, che sa bili zaedno, ima i snimkov material, taka che ako obichash spri da pruskash zloba i zavist po horata, smeshno e! Ne ti opredeliash koi kakva nagrada zaslujava, taka che ne se opitvai da se pravish na mnogo kompetenten!

Коментирай

Сериозно?

преди 8 години

Еми нека въпросната "майка" да си гледа детето, вместо да чете клюки и да се пеняви под всяка новина за Николета!

Коментирай

Въпрос

преди 8 години

Как да държиш идиот в напрежение? Кажи му, ме ще ходиш на същото парти като него и после не се появявай цяла вечер. Въртя се като пумпал лейката куха ,така се надяваше да дойде смисъла на съществуването й - Ася. Искаше да блесне с кроманьонския си тоалет и неадекватното поклащане на глава. Толкова нвловка беше, сякаш знаеше, че не си е на мястото. Галена и Цветелина бяха десет класи над нея и като визия и като поведение. Сори "мило"

Коментирай

с

преди 8 години

алисия от какво да се страхува? да не хване срамни буби от джуджето караджовско

Коментирай

христина

преди 8 години

на циганското парти със застаряващи моделки които си търсят поредния спонсор какво да правя Алисия, която има дете, има кариера и е обичана и обгрижвана от Ники Михайлов

Коментирай

АзЪ.

преди 8 години

Абе Грозева, ти сериозно ли? Що сабаалем у събота требва да пиянствам, та да разкарам киселините къде ми образуваш. Перката и Плейн?!?! Мдааам, а на мене Моника Белучи винаги ми връзва, верно че чак на петото големо, ма кво са, успех си е! Що не напишеш статия и аз тва? Готов съм да предоставим и снимков материал от паралелната вселена, къде обитавам. :-D

Коментирай

просто няма такава поръчкова статия наистина! ужас!

преди 8 години

М.Грозева, Николета или Патрашкова, или който и да седи зад тази просташка статия: ти си една абсолютно долна пачавра , точно толкова, колкото и Николета. Няма такава изпратена журналистика пропита от личностно отношение към определена личност в случая тази певица, която дори аз не слушам, нито съм и фен. На всеки прави това впечатление. Тук сякаш четем самата Николета.... тъпа, злобна, зла и отмъстителна! А, Николета с нищо не може да привлече вниманието на този посредствен кич дизайнер, освен със прелъстяването за секс. Та тя там си е във свои води и действа като по книга- професионално!

Коментирай

О, суета, о, падение!

преди 8 години

Николета, имаш ли представа, колко си жалка! Коя си ти?

Коментирай

Боби

преди 8 години

Пхах, ще падна от смях. Вижте Филип Плейн каква красива приятелка си има и ще разберете, че ЛайНо-то няма никакъв шанс. Ама мечтите са безплатни - и тези на Грозева, и тези на Ни-щото.

Коментирай

Мда

преди 8 години

Абсолютно сериозно пичага ;

Коментирай

блаа

преди 8 години

Смях не амии... Аз от два дни се забавлявам много и с партито, и с Николетка и придружителката ѝ. Просто ПОЧТИ всички, които бяха там, нека не забравят откъде имат пари за неговите дизайнерски дрешки. Отваряйте си краката докато можете, мили дами, че после с този вашия акъл накъде.

Коментирай

TEODORA GERMANY33

преди 8 години

NIKOLETA I PHILIP PATUVAHA VCHERA S SAMOLETA V KOITO I AZ SOFIA-MUN.TOI E BESHE GUSHNAL,A TQ SPESHE

Коментирай

2 ужаса

преди 8 години

Да, вярваме ти! Целували се, но...... насън, хахахахаха....... Много интересно от цялата вечер, има само ЕДНА снимка "за доказателство", но от нея не личат близки или "особени" отношения между Грозолета и Плейн!

Коментирай

Боби

преди 8 години

Моля не ни разказвай сънищата си.

Коментирай

2 ужаса

преди 8 години

Божееее, каква ИДИЛИЧНА картинка са били хахахахахахахаха...... А на какъв език си гукаха когато Грозолета се събуди?.... На катунарски, или на чист ромски език? ...

Коментирай

TEODORA

преди 8 години

NE SUM SVETILA CHE DA ZNAM.TE BQHA V BIZNES CLAS I PROSTO KOGATO MINAVAG GI VIDQH NIKOLETA BESHE S CHERNA ROKLQ I MNOGO VISOKI BOTUSHI

Коментирай

Maq

преди 8 години

Zabelejete na snimkata che djipa na Nikoleta 8787 e sled kolata na Philip Plein,cherniq mercedes v koito se vozeshe toi

Коментирай

---

преди 8 години

Е, не :D Безспорно обективността и безпристрастието винаги са налице в материалите ви, ХотАрена! Вие сте абсолютни професионалисти, винаги сте коректни и не показвате пристрастия! :D Хахахах, благодаря ви, че ме забавлявате и разтоварвате :D Ооо, и че ми помагате да си припомням непрестанно правописните и пунктуационните правила в българския език, както и лексикалната норма - всички тях определено не приемате за важни и не спазвате :D !!!

Коментирай

999

преди 8 години

Hиколета E красива няма лошо в това

Коментирай

Гаджето на Плейн

преди 8 години

Г-н Плейн си хвана любовница-журналистка от Русия и се разделиха с Оксана/официялната му половинка/, тогава Николета започна да пише коментари в инстаграма на Оксана каква к.р.а и прости...ка била журналистката, че Оксана била класи пред нея, включваше се и Ванчето с епитети по любовницата... после кво стана....Смешен цигански пропаднал миндил си Николетоооо ей от тук падаш вече!!!

Коментирай

krach

преди 8 години

Не е била поканена дъртата, не се е изплашила. Сама си е пуснала слуха, че е поканена, а накрая уж не и се ходело. Никой дори не се е сетил да прати покана на това кичозно зъбато джудже.

Коментирай

Забавлявайте се!

преди 8 години

Подобен беше и моят коментар, но Хотарена го изтриха :-) И затвориха статията за IP адресът ми от компютъра.

Коментирай

alex

преди 8 години

Николета е много красива. Повече да се усмихва така. Много и отива.

Коментирай

Kiki

преди 8 години

Много са и увиснали скулите,бе!!От какво се е получило така?

Коментирай

До Забавлявайте се

преди 8 години

Пълни глупости пишеш, нищо не сме забранявали.

Коментирай

opa

преди 8 години

Oсобено красива, като си покаже кривите зъби и конската усмивка на Фернандел. Ама то всичко криво по нея. Криви крака, криви зъби, крива уста, криви скули, крив характер. И какво остана , една крива раздрънкана и заразна от пре-употреба слива. ха ха хаааааааааааа . УБАВИЦА, та дрънка!

Коментирай

Забавлявайте се!

преди 8 години

Къде е тогава коментарът ми? Беше четвърти или пети от самото начало. В него пишеше , че Оксана Загуменнова и Ф. Пляйн са щастливи и заедно.

Коментирай

ups.... Aloooooo

преди 8 години

Хем триете коментари, хем блокирвате, хем коментирате вие самите , с цел дa насъсквате коментиращите.... вие точно вие от ХотАрена. И не си мислете, че , че сте най-умни! Неееее, не сте!

Коментирай

Ай

преди 8 години

Ася имаше причина да не дойде,но за сметка на това Галенчето беше-звезда,истинска звезда и класа тази вечер,обра точките и адмирациите на всички. А николетка опита да се залепи за Фильо и повървя след него в салона,обаче демонстративно и бе обърнат гръб. А афтърпартито беше организирано от етървата на Андрея,та за това двете фльорци се мъдрят там. А на какъв език опитваше николетка да разговаря с чужденците-на жестомимичен. Пък те нямаха желание да я питат каквото и да било и не им беше нужен преводач.

Коментирай

TT

преди 8 години

И кво е тва чиче с каскета,дето отваря вратата?

Коментирай

да ама не

преди 8 години

Не , не е красива! най-обикновена е, и сред тълпата , дори не се забелязва, ако не се облича предизвикателно. И тя го знае много добре, затова е и така облечена. С друго просто няма с какво да привлече вниманието около себе си, освен с изцепки, клюки, интриги и постоянно навиране на особата си в нет пространството забърквайки интриги с една и друга известни , успели личности белким покрай тях заговорят и за нея. Всичко до сега е било на този почин! Тя е известна, просто, че е известна!

Коментирай

Ппффффффф

преди 8 години

Аахаххахаах що ти поканен ли беше ??? Не е зле преди да си изливате злобата и комплексите да отворите да поразгледате малко и ще й видите поканата......А Алисия за пореден път показа класа и превъзходство, като е решила да не е една от многото овци в стадото, наблъскани като сардели пред бутика де че не са виждали откриване - много беше смешно и пошло.....Наредили се мутресите да се предлагат, едно бутане, едно чудо ужас.

Коментирай

голям делириум те гони човече!!!!!

преди 8 години

Аз вчера пътувах София - Мюнхен бизнес класа и не видях Николета и Плейн. Вероятно ти си летял/а някъде в облаците вследствие нещо употребено. И как така толкова бързо заспа в скута му??? Ти качваш от начална спирка в София за Мюнхен и хоп гледаш Николета заспала още със сядането на седалката или може би си се качил/а на някоя междинна спирка до там ??? ха ха хаааааааааааааааааа. Поне се замисляй, когато драскаш , като изоглавено тук.

Коментирай

Шаля

преди 8 години

Как са флиртували,като се знае от Къртицата ---Лозанова не говори английски???

Коментирай

оле Боже

преди 8 години

Що приказки се казаха, що неща се изписаха, как Николета и Плейн се били наебали. Е, голям праз! Сякаш е заченала от господа! Нито и е първият, нито ще да и е последния клиент! Професия -посреща, обслужва и изпраща!

Коментирай

М.Грозева

преди 8 години

Май голям дерт ти е, че Алисия не е отишла? Чак цяла неграмотно-просташка статия , както винаги надраскала, да се смее цяла България с нея. Не мислиш ли , че има жени с достойнство и не само?

Коментирай

Николета Лозанова копира като болна Алисия.

преди 8 години

Николета Лозанова копира като вманиачена Алисия. Певицата беше с такъв модел кожена рокля, и то в пъти по-хубава, още преди 2 години, на клипа на "Пак см тук". Сега, 2 години по-късно, Николета й подражава, но неуспешно :)

Коментирай

мдааааа

преди 8 години

Не само Галена, която му подари специална фотосесия за неговия бутик, но и Цветелина Янева, която беше изискано облечена , стилна, нежна, естествено красива, и много други жени от интелигенцията и интелектуалци имат снимки с него. Жени с ценз, положение и класа! Този миндил Николета цяла вечер засуква цифка покрай грозното дизайнерче, да се прави ВИП и да провлече вниманието на останалите вижте ме аз съм Николета и съм на масата на Плейн. Жалка беше! Много и се смяха зад гърба интелигентните жени на партито. А, тя една мишка снишила се цъкайки на GMS-a си но стоп , защото просто нямаше на каква тема и език да се заговори с него. Той през цялото време комуникирше с другите на масата , а тя навряна там, на сепарето, като шушушмига( защо като) очаквайки да заиграе последния валс на финала. ха ха Много смешна беше! Жалка проститутка!

Коментирай

до Сериозно? М.Грозева

преди 8 години

Ама ти сериозно ли ? ха ха хааааааа...Да, Ася е навсякъде , във всички списания, вестници и жълти сайтове, сън не я хваща и тук да седи, и да те оспорва! Че i постоянно ти се привиждат братята на певицата тук, родата и...чак и в статията си го надраскала, Грозева. Много си заодило с главата! Болни мозъцииии и извратени индивиди! Господ си знае работата! Факт!

Коментирай

точно

преди 8 години

И аз това си мислех да кажа! Тази простакеса е едно copy & paste за всичко.

Коментирай

.

преди 8 години

Супер, много точно!

Коментирай

ха х хааааааааааааааааааааааааааааааааааа

преди 8 години

Чичето с каскетчето изби рибата .... ами ,то такива селяндури и отиват на нея... Чак и вратата и отваря, нали е"" принцеса" ха ха хааааааа, а тя за пръв път усмихната с конската и обратна захапка на себеподобния си.

Коментирай

ТТТ

преди 8 години

Тази толкова и се иска да е на върха и да и обръщат внимание известни мъже и богати, че вече е тооолкова жалка.Не и се получи с Григор Димитров, сега хайде евтините клюки, че имала връзка с Филип Флейн.Не разбра че Божинов и беше звездния миг и сега само запада, дори няма грам от предишното и самочувствие, сега е като някаква свита твар.А този така прочут дизайнер, ще се снима с който му се предложи, защото нали трябва да си продава парцалите на "ВИпОВЕТЕ" тук, повечето излезли от краварника и да печели пари от тях.Иначе зад гърба им се смее как ще си строшат краката за една снимка с него.Така е в селска държава като Бг се радваме на шарени бонбонки - едно жалко бутиче и голямато събитие на годината.

Коментирай

преди 8 години

Той сигурно знае български :))))) или пък са общували с езика на жестовете....

Коментирай

Fantastico

преди 8 години

Нещо не ми стана ясно от тази статия, заглавие - "Николета прелъсти Филип Плейн...", но двамата се познавали отдавна. Е, чак сега ли решиха да се прелъстят, когато Плейн дойде тук???? Чак сега ли? А щом са познати отдавна, си мисля дали Ейкън не ги е запознал, и дали Ейкън не изгаря от ревност в момента, разбирайки как "юбимата му" е решила да му сложи рогца???????????????????

Коментирай

.

преди 8 години

Ами че това не е рокля,а елек! И понеже е толкова висока, та елека и стои като рокля.

Коментирай

мюнхен

преди 8 години

Бабиетка сигурно само е минала покрай магазина с колата си и е предпочела да не отива, щом няма да е сред отбраните гости като Николета, ами ще трябва да е сред тълпата, което и е под нивото. Нали така направи и на сватбата на Мария и Гущера, любопитно намина покрай ресторанта.

Коментирай

1

преди 8 години

Това, че са си тръгнали заедно не означава, че са правили секс. Може да я е харесал за работен ангажимент. Все пак тя направи дрехите му толкова популярни в България.

Коментирай

... i Grisho strada... da... i dnes shte zagubi ot Berdych

преди 8 години

pu-pu... pazi boje- to da e samo Akon, a to- polovinata Hollywood- samo az li se seshtam, che predi 2 godini pak imashe sluh, no za Wizz Khalifa i za clipa na pesenta Molly (nishto, che pesenta veche imaseh video po tova vreme). Daje imashe komentari,che niakoi a gledali teasera kam videoto i Nikoleta bila "unikalna." Samata Nikoleta, puk ujkim si traela, za da gi udarila v zemiata vsichki, a tova biaha uj sluhove ot obkrajenieto i. Haha. Dori imashe glupovati fancheta, koito pitaha kade tochno tantsuvala Nikoleta na plaja v clipa i dali edi- koe si momiche, v edi koia si minuta, ne bila tia.

Коментирай

-0-

преди 8 години

николета прелъсти Филип Плейн?!?? Ха-ха-ха.... Като как го е прелъстила по-точно? То на тоя дебил нашия и трябва преводач и на български, че една мисъл не може да оформи като хората, а какво остава на английски. О-о-о-о, може би го направила на езика на любовта...? Ама то дори и преди свирката трябва да се кажат 2-3 думи...

Коментирай

не бе

преди 8 години

Не са се е*али, говорили са си за плетки :) :) :) :) :) Или и е чел вестник рано призори... От кога работните ангажиментите се обсъждат в леглото? ха ха... Да, бе....Ние сме правени с обратното на х*я.

Коментирай

7

преди 8 години

Уникално светско събитие!!!! Вижте само какъв екземпляр отваря вратата на "звездите"... Да се потресеш от смях...

Коментирай

хайде де

преди 8 години

Май много гледаш филми и четеш само жълтата преса? Минала е от там, защото е закарала детето си на тренировка... това, как не го прочете? Или четеш , само което ти харесва? Я, кажи къде да се срещнем в Мюнхен на кафе и аз съм тук? Аз черпя.

Коментирай

6+

преди 8 години

ха ха мъжът с каскетчето ... само с какво самочувствие слиза от колата, сякаш е уелската принцеса ха ха ...оф... забравих нали е "принцеса" на неоткрита планета

Коментирай

of

преди 8 години

Хора не я нареждайте, жената ще му движи бизнеса в България, та за това са си говорили. Нали е завършила Международен бизнес мениджмънт и сметките и са , като за разядка... :) Такава интелигентна, ерОдирана, образована и умна дама , как да пропусне големия дизайнер? Защо ми се струва, че все някой ще му подшушне на Плейн коя е Николета Лозанова. До сега е представена в светлината в която искат и печелят от това някои хора...ЦРУ -то работи! Той такива нито е виждал, нито е срещал като НикитУ. Сега се вживява и на героиня от комиксите.... Пази, Боже!

Коментирай

...

преди 8 години

Тази снимка, която трябва да ни остави без дъх от завист и възхита, нещо ми напомня за онова невъобразимо уникално, невероятно скандално и прочие, откриване на някакъв бутик. Там Гнилата слезе царствено от някаква кола, заобиколена от бодигардове, и се разходи по червен килим... затиснат с парчета от тротоарни плочки... Някакъв подобен ефект се е получил и с чичката с каскета, призован oа отваря вратата на "звездата". Така става, когато грандоманията без покритие се сблъска челно с реалността...

Коментирай

pppp

преди 8 години

A пишели кaк и е плaтил Плейн?В брой или с някой и друг кичозен пaрцaл?Предполaгaм не е поискaлa чaнтичкa Шaнел,въпреки че от нея всичко може дa се очaквa.

Коментирай

a question

преди 8 години

Замина ли си Плейн или се влюби до подлуда в неземната умница и убавица и каза, ТУК ЩЕ ОСТАВЯ КОСТИ НА ТАЗИ ЗЕМЯ!

Коментирай

хи хи

преди 8 години

Не, тя му се е помолила да я опраши за слава! Казвайки му: "Искам, утре като излиза от хотела и всички да ме снимат и да пишат за мен! Аз съм най-красивата, най-търсената, най-сексапилната, най-горещата най-обичаната, НАЙ–ПРОСТАТА...ОБ... това последното, май не трябваше да го казвам.... жена на галактиката! Ще ми подариш ли чантичка или рокличка, ама с пайети? Искам да блестя, да светя, да осветявам , да се пръсне от яд една певица, ма няма да ти кажа как се казва, да не вземеш да се влюбиш в нея. Не съм ли велика? Аз съм най-великата за всички времена! Ще ми кихаш ли доларес, а аз ще ти свиря, като Моника Люински на Бил Клинтън. Моето хоби!"... И се събуди с отвити крака....

Коментирай

00

преди 8 години

И на какъв език го прелъсти това недоразумение на природата и жертва на образователната система? Трябва да си мега тъп и дебилен, за да не можеш да научиш елементарно английски за толкова години. Какъв английски и аз, това същество на български не може да върже смислено изречение. Толкова е жалко, че чак става смешно...

Коментирай

answer

преди 8 години

zamina si... ama moje utre v instagrama da ima snimka no novoto i markovo chante:)

Коментирай

:)

преди 8 години

Е аз от тези снимки нищо от написаното не виждам. На едната се разминават , на другата човекът обяснява нещо, като се предполага, че Николета е в публиката. Той май добре, че не знае коя е Лозанова и какви глупости пишат за тях (а сигурно не му и пука). Най-забавното е, че познавам хора имали работен ангажимент на въпросното събитие и нищо не се е случило - нормално светско събитие, няма такива измислици като специално внимание и да са си гукали цяла вечер. Той човекът е дошъл на работен ангажимент, не да сваля парцали, май само Николета бърка работата с личният живот.То поне като си измисляш разни глупости не е зле да го правиш за събития на които не е имало една камара народ, които да са наясно с жалката истина. Но ако това я кара да се чувства по-УаУ нека си мисли, че ни е метнала. Лично на мен не ми пука. Жал ми е за младите момичета, които и се връзват и имитират, но тя да му мисли нали има малка дъщеря...

Коментирай

200гр. салам, моля и 300 сирене

преди 8 години

Пак по-добре за чанта Шанел, отколкото за Нокия с капаче :D

Коментирай

200гр. салам, моля и 300 сирене

преди 8 години

В два през нощта да обикаляш София ,за да зърниш Риси и МАра.Много си зле ма Аскеее

Коментирай

thanks a lot! :)

преди 8 години

Е, сега вече мога да отида да си легна и да спя спокойно. Щом има чантe или лъскаво рокле всичко е минало, както си пише по дебелите книги. Древна работа, колкото света! . Жалко беше , ако беше отнесла само кожения калъф. Но, то пък няма да и е сефте. Що работа е отхвърлила , ако са колци ( дърва) ще се топлим с тях 50 зими най-малко. Чакаме снимки! Good night! ;)

Коментирай

Hahahahahax2

преди 8 години

zavijdaite, zavijdaite , marshi grozni, che ne mojete da se e*ete za edna chanta i edin kristalen cherep. Tia shte si smenia chantichkite i shte si jivee jivota, a vie... hahahahaha P. S. haide mako po- serizno, za tia, koito ne shvanaha sarkazmat mi- zabeliazvate li kak Nikoleta sedi svita na vsichki meropriatia i samo shtraka telefona. Prodi, s Valeri gledashe samodovolno i losho a sega samo se zabi glupovato i se sviva

Коментирай

Леle

преди 8 години

Не думай! Аз пък съм слагала такъв елек преди 5 години, а и не само аз, предполагам! Имаш да вземаш Ася да е била първа :)))))))

Коментирай

Д.ПЕЕВСКИ

преди 8 години

На цигански

Коментирай

xaxax

преди 8 години

много ясно че не е носила маркови дрехи след божинов а само турски парцали. всякак мяза на коза баба Ася

Коментирай

.

преди 8 години

Защо ли ми намирисва на историята с Григор Димитров и натикването и в миша дупка със заплаха за съд?... И тука болните и амбиции и дебилни изпълнения ще и докарат в най-добрия случай пренебрежително игнорване. Все някой от екипа на Филип Плейн ще схване какъв парцал се въртоли около него и как вреди на репутацията му и ще я сложат на мястото и.

Коментирай

200, 300 g ...и какво от...? някои хора , човеци станаха , други все още лижат салама!...

преди 8 години

Да, много студенти работят и сме работили в хранителни стоки , за да си припечелим някоя джоб пара. Не всички са родени от богати родители. И в това няма нищо срамно, грозно и престъпно, независимо какво работиш. Всеки труд се възнаграждава със заплата, независимо каква. Грозно е да излъжеш, откраднеш, да проституираш от 12 годишна и да създадеш семейство и дете, и пак да продължиш в древната професия. Но, вече , като елитна проститутка- мУтреса влязла във висшето общество благодарение на брака си с известен и талантлив мъж( будала). И , от там насетне тръгва траги-комичното, та и до днес.... Какво значи тук някаква си Нокия пред аресенала от чантета, роклета, бюстиета , обущета, на колелета...и милиарди знайни и незнайни клиенти???.... Десет живота да имаше, не може да я настигне!То, това си е професия до гроб! хи хи

Коментирай

???

преди 8 години

Ти, да нямаш предвид себе си?

Коментирай

200гр. салам, моля и 300 сирене

преди 8 години

Ама работейки в хранителният магазин проституираше ли паралелно с това като кака си Ася?

Коментирай

ти завиждаш ли?

преди 8 години

Проститутките са на горните снимки, и ти си като от тях или се нареждаш на по-горно стъпало - Мама Сан! хи хи

Коментирай

-----------

преди 8 години

Mного и задигна гарда.... каква Мама Сан? Колежка на Николета, ама от околовръстното. Те се поддържат.

Коментирай

6

преди 8 години

А пък на мен ми прилича на дърт нещастен педераст хи хи хи Седящ , цъкаш с чеенето и коментиращ всяка публикация в жълтата преса....И на всеки знае реда. При всички случай е един нещастен самотник.

Коментирай

до Сериозно?

преди 8 години

Никой не се "пени" за тая разкрачената :Д просто смехът е на макс

Коментирай

Тъпа си

преди 8 години

Истината е, че е скръндза баба ви Ася. Само Божко и купуваше скъпите парцали, а тя се стиска. Пълна пача!

Коментирай

rudi gudi

преди 8 години

NIKOLETA NIKOL SE E NAAKALA DO USHITE SE E YVARTELA V LAINA, OTIVAI DA I BURSHESH ZADNIKA VMESTO DA HODISH BA MESYA NA KOITO OCHEVIDNO NE TI D MQSTOTO, TI NE SI VIP NE VIJDASH LI CHE SI NEKVA DETO SE ZAVIRA PRI BOGATITE ZASHTOTO TURDI LESNOTIQTA

Коментирай

от къде на къде ВИП?

преди 8 години

И с какво да е ВИП? Че е проститутка и овърша света, заразата?

Коментирай

Гладна кокошка просо сънува....

преди 8 години

Гладна кокошка просо сънува....

Коментирай

да ви обясня набързо

преди 8 години

1. Николета до такава степен не говори английски, че едно кафе не може да си поръча. Ерго- "връзка" с Филип, едва ли е възможна. 2. Филип Плейн е в БГ благодарение на Глобал Бранд- представителите на Guess, Ralph Lauren, Armani и др. Тоест, бутикът му в БГ е представителство, а не е решил човекът да отвори магазин на големия БГ пазар, заради Николета 3. Николета се върти по ревюта на Филип Плейн, защото от Global Brands я пращат още от преди година, за да се шуми за марката и да подготвят почвата за отварянето на магазина в БГ.

Коментирай

да ви обясня набързо

преди 8 години

1. Николета до такава степен не говори английски, че едно кафе не може да си поръча. Ерго- "връзка" с Филип, едва ли е възможна. 2. Филип Плейн е в БГ благодарение на Глобал Бранд- представителите на Guess, Ralph Lauren, Armani и др. Тоест, бутикът му в БГ е представителство, а не е решил човекът да отвори магазин на големия БГ пазар, заради Николета 3. Николета се върти по ревюта на Филип Плейн, защото от Global Brands я пращат още от преди година, за да се шуми за марката и да подготвят почвата за отварянето на магазина в БГ.

Коментирай

блаа

преди 8 години

А защо няма една снимка от присъствието си на негово или, на което и да е друго ревю, на седмицата на модата в Милано? Ако наистина тя трябва да представлява себе си като реклама на неговия бранд, някой наистина не си е свършил работата въобще. Тя има толкова лош имидж, аз не знам как не си е уволнила пр-те. Дотолкова затъна с лошата репутация, че не само работа, ами и мъж не може да си намери.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.