Столична гимназия стана чалга арена за „Бухалката“ на Ангел (Всичко за скандала)

1416
20 Май 2017, 13:02


Елитно столично училище стана чалга арена за 200 лева, научи HotArena.

Толкова е броил певецът Ангел, за да снима новия си клип „Бухалка“ в двора на Националната гимназия за приложни изкуства „Свети Лука“. Кадрите на девойки, които кършат тела на фона на скъпи коли, са заснето от две камери. Текстът е доста фриволен и не се вързва с мястото на действието:

“Ти ще си ми, мацко, новата тупалка, твоето малко дупе плаче за бухалка. Не ми се оправдавай, че си много малка, че твоето секси дупе става за бухалка.“

,,Къде е проблемът, в кабриото бялото или в танците. Дори момичетата, които играят и те не са разголени. Те са по дънки. Нито има насилие, нито има голота в клипа, за да се образува този скандал, който се образува", коментира красноречиво Ангел.

Проблем в клипа не вижда и директорката на училището Лилия Балева. Тя твърди, че в учебното заведение стоят далеч от ценностите на този музикален бранш, а подобна музика дори е забранена. Но гимназията се нуждае от средства. За наема на двора настоятелството е получило 200 лв. "Няколко часа в неучебен ден в двора на училището. Това е цялата работа. Призовавам всички тези, които не обичат чалгата и много се възмущават да правят като мен. Да не я гледат и слушат", обясни Балева. Все пак тя отбелязва, че съжалява, че не е проверила предварително за какво става въпрос, но е на мнение, че клипът няма да повлияе на реномето на гимназията.

С парите, изкарани от клипа, училището ще подпомогне своите възпитаници. Със събраните средства ще се транспортират творби на гимназистите до Орешака, за да могат да участват в Национален конкурс за даровити деца. Оказва се дворът е даван и друг път под наем - за сватби и кинопродукции. По този начин творбите на децата могат да се представят и в чужбина.Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени