Страдат ли родните звезди от форма на шизофрения? (Тези снимки ще ви накарат да се замислите)

5052
23 Август 2015, 11:00


Читателски сигнал

 

Кататонически ступор! Така се нарича известна форма на шизофрения, при която болните често събират устните си в кръг и ги изнасят напред.

 

Да ви е познато? Физиономията „патешки джуки“ е запазена марка на родните звезди, а читател на HotArena обърна внимание на клиничния случай.

 

Дали наистина цупенето на джуките не е всъщност форма на шизофрения? И ако не е – какво е? Каква е целта на родните звезди? Да изглеждат по-добре? Е, не им се получава!

 

Мис Джуки

 


Няма как класацията по най-нацупени устни да не оглави именно Габриела Радославова, която заслужено носи титлата Мис Джуки. Отваряйки социалния й профил, ще ни завали дъжд от снимки, на които блондинката е събрала силиконовите си „устни в кръг и ги е изнесла напред“.

 

Повечето жени го правят, за да изглеждат джуките им по-обемни, но Габриела определено няма нужда от това. Тя е цялата една уста!

 

Плеймейтки

 


Цупенето на джуките е запазена марка и на родните плеймейтки, като точките обира Ели Кучкова. Тя също има филъри в устните, но не пропуска възможност да направи шизоидната физиономия.

 

Децата на известните 

Най-психарското в цялата история обаче е, че и децата на родните звезди започнаха да се подвеждат по тях. От малки те подражават на майките си и позират с подвити устнички за снимка.

 

Азбучен пример е Симона Загорова. Още от 13-годишна дъщерята на Глория си цупи джуките по селфита, като не загърби този навик и до днес, когато вече е на 18 г.

 

Силно се надяваме, че родните звезди не страдат от никакви шизоидни разстройства. Но трябва да са сигурни, че и не изглеждат много с всичкия си, като си цупят джуките!


Още снимки вижте по-долу!

 

Стела Йорданова

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Роси
преди 2 години
-1
Всеки, който се стреми към популярност е шизофреник!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Олигофрени висша форма, хаха
преди 2 години
-3
Като говорите и визирате шизофрения и откровена дебилщина, що бе, умствено ощетени драскачи, не показахте снимката на вашата любима Лайнолета?!!! Нямаше да ви затрудни търсенето - всичките й фотоси са с характерната проява на психичното й отклонение, ХА ХА ХА ХА...
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
sofia
преди 2 години
-3
Mnogo vqrno


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени