Страх лозе пази! Слави превърна гаджето си в робиня, преследва я навсякъде

3142
25 Юни 2015, 17:00


Следвайки добрата стара поговорка  „Страх лозе пази”, Слави Трифонов нонстоп преследва новата си приятелка Мартина Джорджевич.

 

Дългия буквално е превърнал гаджето си в робиня, която не пуска да излиза никъде без него.

 

Заради рогата, които му сложи предишната му изгора – варненката Мартина Огнянова, Дългия постоянно душел като хрътка покрай половинката си. Опарен от предишната си връзка, в която танцьорката Мартина не само му изневери с боксьора Коко Колев, но и забременя от него, Слави развил параноя и подлагал приятелката си на куп ограничения. 

 

Дългия станал мнителен и не спирал да контролира живота на новата си любима. Блондинката, която от няколко месеца живее по-зле и от затворник на свободен режим, работела в луксозната фитнес верига „Пулс” срещу Италианското посолство. Там 25-годишната любовница на 48-годишния Слави била момиче за всичко – посрещала клиентите, обслужвала ги на рецепцията и ги съветвала за фитнес уредите, пише Уикенд.

 

Трифонов ревнувал от здравеняците, които посещавали залата и забранил на Мартина да завързва приятелски разговор с представители на противоположния пол, както и с фитнес инструкторите. 

 

Бившата любима на Слави също бе превърната в робиня по време на 4-годишната им връзка. Трифонов обсипваше с подаръци Мартина и я водеше по екзотични екскурзии, но в замяна имаше власт над целия й живот. Кръшната балерина била като истинска гейша – грижела се за комфорта на Слави във всякакъв аспект.

 

Мартина масажирала болните крака на шоумена, търпеливо изслушвала сприхавия водещ и угаждала на прищевките му. Заради фалшивата роля, която играела, чепатата Мартина се чувствала нещастна. Накрая не издържала и се впуснала в рискованата авантюра с боксьора, заради когото Трифонов й посочи вратата не само от шоуто, но и от живота си.

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени