Страхил Гановски: С лъжа направих Маги Желязкова „Мис България“ 2000! Време е да кажа, че тя не беше дори в десетката (Всико за скандала)

12395
25 Ноември 2016, 11:05


"Излъгах, че Магдалина Вълчанова стана първа на "Мис Вселена България" през 2000 година, и сега е времето да кажа, че тя тогава дори не беше в десетката. Аз еднолично прецених обаче, че тя трябва да отиде на световния конкурс като реверанс към Жени Калканджиева, която много уважавам." Това сподели сензационно единственият лицензиант на "Мис Свят България" Страхил Гановски и уточни, че това е последното интервю, което дава по темата и повече няма да говори, видя HotArena.

През всичките повече от 300 конкурса, които е организирал модният бос, този през 2000 година е единственият, в който си позволява да си послужи с едноличната власт, с която разполага. "Историята е следната - аз съм лицензиант на правата на "Мис Свят България" и доскоро на "Мис Вселена". Като такъв наех организирането на конкурса за "Мис Вселена България" да го направи Жени Калканджиева, жена с опит.

Журито аз го избрах. В него председател бе покойният Иван Славков, Алис Крайчева от БНТ, Светослав Танев, Светлана Джамджиева, Соломон Паси, Димитър Димитров, Костадин Хаджииванов - Коце Маца и Джамал Мадар от Индия. Когато след края на конкурса погледнах крайното класиране, си дадох сметка, че в десетката няма момиче, което да впечатли световното жури, и сам, еднолично, след разговор с Жени Калканджиева, която рекламира момичето си Магдалина Вълчанова от нейната фирма "Визаж", избрах точно нея за "Мис Вселена България 2000" и обявих, че все едно е победила", обясни Гановски.

К
ато уточнение Страхил добави, че от самата централа имали 10 условия, на които трябвало да отговаря хубавицата, за да има право да се яви на световния конкурс. "В договора е записано, че момичето не трябва да се е снимало голо, да е натурална красавица и още много неща. Между другото имам свалени първи места - на Теди Бургазлиева, която се бе снимала гола, и на Юлияна Дончева, за която не знаех, че е омъжена, когато се яви на конкурс при нас. И двете ги декласирах, но случаят с Магдалина е съвсем различен", обяснява още Гановски.

Ч
овекът, работил като режисьор повече от 20 години в БНТ, решил да разкрие истината, след като разбрал, че Магдалина Вълчанова преди месеци е завела дело срещу него в Комисията по конкуренция и го осъдила за 50 лева.

"Хонорарите по делото на адвокатката й са за 5000 лева, което направо ме потресе. И всичко това, защото съм публикувал нейна снимка на фирмата, която съм регистрирал. Бил съм си правил пиар на неин гръб. Глупости! Аз съм я направил първа на конкурс, както се казва: "Направи добро, за да изядеш...", ядосан е Страхил.

Според него действията на Магдалина са неправомерни към него не само заради снимката в сайта му. "Лично съм ходил с нея в Кипър, лобирах за нея, тя се яви, но нищо не се случи. Виждали сме се три пъти - единия път, когато подписа договор с мен във "Визаж", втория път, когато бяхме заедно в Кипър, и третият път беше наскоро, тя ми се обади, за да изяви желание да направя едно нейно момиче първо на конкурс", разкрива лицензиантът на "Мис Свят".

Тогава той й обяснил, че не може служебно да изпрати момиче на световен конкурс, без да е имало такъв у нас. "Това го има в условията на лиценза ми. Обясних й, че ако иска, може да направи такъв конкурс, да го организира, ще й помогна, но тя не се съгласи. Ядоса се и смятам, че от там тръгнаха нейните действия спрямо мен, което е несправедливо. Предполагам, че сега и моите думи ще бъдат изненада за нея, но така не се прави - на доброто не бива да се отвръща със зло. Поне моето поколение не бе възпитано по този начин", казва с болка в гласа Страхил Гановски и слага точка по темата.


Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
СТРАХИЛ СВОДНиКА
Преди 1 година
0
Едно време я предлагаше за при нея и куп други,по ирония на съдбата се омъжи тя за Румен,който постоянно поръчва проститутки и и изневерява...Нещастна работа бивша курва няма жив пример е Маги попадна на мъж уж много щастлива а семейството им е ад!!!А Страхил Сводника защо не е зад решетките :(
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
КК
Преди 1 година
-2
Каквото и да приказва, тя е една от най-симпатичните Мис България до момента. Този човек е лишил от шанс и Теди Бургазлиева за голите снимки /които не са съвсем голи и реакцията беше повече от пресилена/.... Срамота !!!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Грешка
Преди 1 година
-1
Две различни са....
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Майкооооооо, кво сте тъпо
Преди 1 година
-5
Тя е Магдалена Вълчанова, след като се омъжва взима фамилията на мъжа си и става Магдалена Желязкова...
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Ужас!
Преди 1 година
0
Магдалена Желязкова е Мисис Бг 2003,на снимката горе е Магдалина Вълчанова и става въпрос за нея-тя е Мис Бг-2000!В заглавието е допусната грешка -да се има предвид не Желязкова ,а Вълчанова!
От мен
Преди 1 година
0
Защо ли си мисля че Маги Желязкова и Маги Вълчанова са две отделни жени? Защо поне заглавието да не отговаря на статията
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Оня
Преди 1 година
0
Маги Желязкова или Вълчанова? Някой май още спи или си е така по принцип :)
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени