Страхотно! Бонбонките „Снежанка“ от детството заваляха пак на пазара

4488
02 Април 2014, 16:00


Заваляха снежинки! Но не от сняг, а от сладки, хрупкави бонбонки с фъстъци. Помните ли ги? Любимите „Снежанки“ от детството – ядка, обвита в бяла или розова глазура. Е, тези носталгични бонбонки отново се появиха на пазара!

 

Вкусът им е същият като от едно време! Аз си ги купувам от близката будка Lafka и са винаги пресни. Взимам и за сина ми, за да види и той какво сме си хапвали като малки с баща му.

 

Всъщност бонбонките не са на пазара от вчера, но да си призная – първоначално бях леко разочарована от тях. Купувах си от големите вериги магазини, където явно бяха застояли – вътре ядките не хрупкаха, а бяха омекнали, докато бялата глазура се ронеше. Реших, че това е поредният продукт от детството ми, с който явно трябва да се сбогувам завинаги. Като с кренвиршите…

 

Слава богу, в будката на спирката до вкъщи продават „Снежанка“ точно като от моето детство! Фирмата е същата, но за разлика от големите вериги, в Lafka продуктите не застояват. Това ми обясни самата продавачка, която ме увери, че всеки ден получава стока и всичко е прясно. „Няма как да продаваме нещо залежало – с това темпо на пазаруване. Всичко се изкупува много бързо“, обясни ми продавачката.


И наистина – бонбонките са свежи и хрупкат, а ядките отвътре са пресни като току-що изпечени. 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
фце
преди 4 години
0
ееееееееее колко ви платиха за рекламата на лафка... дето стоката им се умирисва на спирките като минават автобусите и колите.....
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
NO LAFKA
преди 4 години
0
Поредната пропаганда в измисления Ви сайт...Дано да са Ви платили добре,че иначе не си заслужала нивото до което падате..
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Kofti
преди 4 години
0
Те и на Певски свинските ушички като се опърлят и ще хрупкат ли хрупкат......
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени