СТРАХОТНО! С дъвка „Идеал“ детето ми опознава България!

2505
20 Април 2014, 13:00


Странно ви е как една дъвка може да помогне на детето ви да опознае България? И на мен не ми се вярваше, докато не видях с очите си новата промоция, която върви с добре познатите ни дъвки от детството.

 

Още в началото бях приятно изненадана от идеята да се завърнат на пазара любимите ни дъвки „Идеал“ и веднага купих на дъщеря ми. Досега съм виждала да се продават единствено във веригите на Lafka.

 

На нея много й харесаха, може би най-вече заради историите, които й разказах от детството ми с моята сестра и как сме се карали за една дъвка.

 

А наскоро останах безкрайно изненадана. В будките Lafka предлагат„Идеалките“ със списание. В пликчето са няколко дъвки и джобно издание с пъзел, картинки и описания на „100-те национални обекта на България“. Дъщеря ми е на 8 години и много обича да пътува, а със списанията на дъвките опознава още по-добре родината си.

 

Между другото, в будките на Lafka има и други добре познати и любими продукти от нашето детство като бонбонките „Снежинки“, „Теменужки“, лукчета и т.н.

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
стефи
преди 4 години
0
Ехх, голяма реклама на магазините на Делян Пеевски!И на него ли се продадохте!?!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени